Uebler fietsendrager kopen? Het aanbod vergeleken

Last updated by Desteney on

Aanbod Uebler fietsendragers

Ben je op zoek naar een nieuwe fietsendrager? Dan kom je al snel bij een variant van één van de gerenommeerde merken uit. Binnen de groep van gerenommeerde merken valt bijvoorbeeld Thule, maar ook Uebler.

Met name in de afgelopen jaren is dit merk populairder en populairder geworden.

Maar, wat is nou de beste Uebler fietsendrager voor jou? Het antwoord op die vraag moet je zelf zien te vinden. Wij helpen je hierbij wel een handje; in dit artikel bespreken we namelijk het actuele aanbod van het merk Uebler.

De fietsendragers van Uebler vergeleken

Voordat je een nieuwe fietsendrager kunt kopen, moet je over je wensen nadenken. Gelukkig heb je bij Uebler de keuze uit meerdere varianten, waardoor je altijd een geschikte variant kunt vinden. Deze varianten zetten we graag hieronder voor je op een rijtje.

Uebler i21

uebler_i21

De Uebler i21 is een interessante fietsendrager voor 2 fietsen. Deze drager heeft een laadvermogen van 60 kilogram, waardoor je alle mogelijke fietsen kunt vervoeren. Inclusief twee e-bikes.

Hierbij maak je met veel plezier gebruik van de stevige constructie van deze fietsendrager.

Bij de Uebler i21 ben je verzekerd van een geweldige kantelfunctie. Je kunt de fietsendrager tot wel 60 graden kantelen.

Ook geniet je van een vrij laag totaalgewicht, afneembare afstandshouders en een algehele top kwaliteit. Wel is dit één van de duurdere fietsendragers van het merk Uebler.
Uebler F24

Uebler F24

Een andere goede fietsendrager voor twee fietsen. Dat is de Uebler F24. Deze fietsendrager weegt slechts 12 kilogram en is makkelijk op te vouwen.

Nadat je ‘m opgevouwen hebt, neemt deze fietsendrager opvallend weinig ruimte in beslag. Dit stelt je in staat om deze fietsendrager moeiteloos op te bergen.

Deze fietsendrager is ook nog eens geschikt voor e-bikes. Met een totaal laadvermogen van 60 kilogram vervoer je probleemloos twee e-bikes. Hierbij maak je met veel plezier gebruik van enkele handige functies.

Maar, dit is bovenal een fietsendrager zonder al te veel poespas.
Uebler X21s

uebler x21S fietsendrager

Wil je graag twee fietsen op een veilige en handige manier vervoeren? Dan sluit de Uebler X21s mogelijk prima op je wensen aan. Deze fietsendrager heeft een laadvermogen van 60 kilogram, waardoor je probleemloos twee e-bikes kunt vervoeren.

Hierbij maak je met veel plezier gebruik van de inklap- en kantelfunctie.

Wat bij de Uebler X21s een groot voordeel is, is het gewicht. Deze fietsendrager weegt slechts 12 kilogram. Mede dankzij dit minieme gewicht kun je deze drager makkelijk op je trekhaak tillen. Je maakt het gebruiken van je fietsendrager hiermee alleen maar makkelijker voor jezelf.
Uebler F14

Uebler F14

Ben je op zoek naar een geschikte fietsendrager voor het vervoeren van 1 fiets? Dan sluit de Uebler F14 mogelijk perfect op je wensen aan.

Deze fietsendrager heeft een maximaal laadvermogen van 30 kilogram en is hierdoor ook voor 1 fiets geschikt.

Deze Uebler fietsendrager weegt slechts 9,9 kilogram. Dankzij dit minieme gewicht is het een feestje om van deze drager gebruik te maken. De drager beschikt over enkele handigheidjes, waaronder afneembare afstandshouder.

Maar, de Uebler F14 is op bepaalde gebieden ook beperkt. Zo kun je deze fietsendrager niet inklappen of kantelen.
Uebler i21 met parkeersensoren

uebler i21 kantelbaar met parkeersensoren

Deze Uebler i21 kunnen we met recht als een unieke fietsendrager omschrijven. Deze fietsendrager beschikt namelijk over heuse parkeersensoren. Met dank aan deze sensoren kun je op een veilige manier achteruit rijden met je auto.

Niet alleen de sensoren zijn indrukwekkend, maar ook deze heeft een kantelfunctie. Zo is het mogelijk om deze fietsendrager tot een maximale hoek van 60 graden te kantelen.

Dat dit een waanzinnige fietsendrager is, blijkt ook uit het draaggewicht. Deze fietsendrager is in staat om 2 zware e-bikes te vervoeren! En je geniet hierbij ook nog van een miniem gewicht van de drager zelf; 12,9 kilogram om precies te zijn.
Uebler P32

uebler p32

De Uebler P32 is een prima fietsendrager voor het vervoeren van 3 fietsen. Dit doe je op een handige, simpele en veilige manier. Deze drager is geschikt om 2 e-bikes te vervoeren, maar ook om 3 normale fietsen te vervoeren.

En kies je voor de optionele wielgoot? Dan ben je met de Uebler P32 zelfs in staat om 4 fietsen te vervoeren.

Met deze fietsendrager kun je dus alle kanten op. Dat is ook te danken aan de samenstelling. Zo is het mogelijk om de beugel van deze drager in te klappen, waardoor je ‘m compacter op kunt bergen.

En uiteraard beschikt deze fietsendrager over een kantelfunctie!
Uebler DT-2

uebler dt-2 fietsendrager

Heb je een caravan? Dan is de Uebler DT-2 een geschikte fietsendrager voor je. Deze disseldrager bevestig je namelijk op de dissel van je caravan, waarna je hier twee fietsen op vast kunt maken.

De maximale belading hierbij is 60 kilogram, terwijl deze fietsendrager zelf slechts 7,1 kilogram weegt.

We kunnen stellen dat dit een vrij unieke fietsendrager is. In het huidige aanbod kom je namelijk weinig varianten tegen die ook speciaal voor op een dissel ontwikkeld zijn.

Met de Uebler DT-2 doe je al met al in specifieke situaties een prima aankoop.
Uebler i31

uebler i31 fietsendrager compact

De Uebler i31 is een ideale fietsendrager voor drie fietsen. Deze fietsendrager is geschikt voor maximaal 3 fietsen, dankzij het maximale laadvermogen van 54 kilogram.

Dit maximale laadvermogen zorgt er wel voor dat je ‘slechts’ 2 e-bikes kunt vervoeren.

Deze handige fietsendrager beschikt over veel functies. Zo is deze drager kantelbaar en kun je ‘m na gebruik makkelijk opvouwen. Ook kun je deze fietsendrager met geïntegreerde parkeerhulp uit laten voeren.

Hoogtepunt is toch wel het minieme gewicht van slechts 16 kilogram.
Uebler F34

uebler f34

De Uebler F34 is een prima fietsendrager voor drie fietsen. Deze fietsendrager is voor maximaal 3 fietsen geschikt, waaronder 2 e-bikes. Met dank aan het maximale laadvermogen van 54 kilogram.

Deze fietsendrager is na gebruik opvouwbaar, waarna je ‘m makkelijk op kunt bergen.

Bij deze fietsendrager moet je wel met één nadeeltje rekening houden: het ontbreken van een kantelfunctie. Als deze drager eenmaal op de trekhaak vast zit, heb je dus geen toegang meer tot je kofferbak.

Met een totaalgewicht van 14,5 kilogram is het echter wel één van de lichtste fietsendragers voor 3 fietsen.
Uebler Primavelo T5

uebler primavelo T5

Heb je een Volkswagen T5 busje? Dan is dit de perfecte fietsendrager voor je. Deze fietsendrager maak je aan de achterklep van je Volkswagen T5 vast. Vervolgens kun je hier tot maximaal 3 fietsen aan ophangen.

Het maximale laadvermogen is 44,5 kilogram, dus je kunt geen e-bikes op deze drager vervoeren. Wel is het ideaal dat deze fietsendrager zelf slechts 9,5 kilogram weegt.
Over het merk Uebler

uebler x21 inklapbaar

Ruim 50 jaar geleden werd het bedrijf Uebler GmbH in Duitsland opgericht. Het bedrijf begon destijds met het ontwikkelen van sleepogen en -kabels. Aan dit assortiment werden al snel montagerollers, oprijplanken en fietsendragers toegevoegd.

Met name in de wereld van fietsendragers heeft Uebler flink naam gemaakt. Dit is voornamelijk te danken aan de heer Klaas Uebler. Hij begon zich te mengen met het productenscala, waarna onder meer de eerste fietsendrager voor op de trekhaak gelanceerd werd.

Door de jaren heen heeft Uebler een flinke invloed gehad op de markt van fietsendragers. Dit blijkt uit het huidige aanbod, maar ook uit de vele samenwerkingsverbanden.

Uebler werkt namelijk officieel samen met allerlei grote automerken, waaronder BMW, Mercedes, Opel, Seat, Skoda, Toyota en Volkswagen. Als je van deze merken een fietsendrager koopt, is de kans groot dat deze van Uebler afkomstig is.

Overigens heeft Uebler jarenlang haar fabriek in eigen land gehad. Dat is tot op de dag van vandaag nog steeds het geval, maar men heeft wel de fabriek verhuisd.

Vanuit de plaats Forccheim worden op dit moment alle Uebler fietsendragers gefabriceerd. En al deze fietsendragers worden afgeleverd bij tevreden klanten in heel Europa!

Uebler vs. andere merken

ueber fietsendragers vs andere merken

Eerder in dit artikel hebben we al de naam Thule laten vallen. Dat is immers één van de beste merken in de wereld van fietsendragers.

Maar, met name in de afgelopen jaren is Uebler een goede concurrent voor Thule. Dit is aan onder meer onderstaande voordelen van Uebler te danken:

  • Uebler produceert lichtgewicht fietsendragers. Eén van de grootste voordelen van Uebler is dat ze in staat zijn om lichte fietsendragers te ontwikkelen. Men gebruikt de juiste materialen, waardoor de dragers zo licht mogelijk uitgevoerd kunnen worden. Dit uit zich overduidelijk in veel gebruiksgemak.
  • Divers aanbod. Bij Uebler heb je de keuze uit meerdere soorten fietsendragers. Wil je voor 1, 2,3 of 4 fietsen een geschikte drager aanschaffen? Bij Uebler ben je hiervoor aan het juiste adres. Mede dankzij het diverse aanbod is dit merk in staat om te concurreren met Thule.
  • Scherpe prijzen. Het is niet altijd het geval, maar Uebler hanteert over het algemeen scherpe prijzen. Dit merk biedt veel soorten fietsendragers aan en doet er alles aan om de prijzen zo laag mogelijk te houden. Wel is het zo dat de prijzen binnen het aanbod flink uiteenlopen. Dat is dan ook een belangrijk punt om even goed rekening mee te houden.
  • Makkelijk in gebruik. Tot slot is Uebler in staat om gebruiksvriendelijke fietsendragers op de markt te brengen. Zo zijn alle fietsendragers van dit merk makkelijk te monteren. Ook kun je de fietsen probleemloos erg stevig op de drager vastzetten. Dat is precies wat je wilt als je een fietsendrager gaat gebruiken. En uiteraard beschikken de Uebler fietsendragers over veel handige extra’s.

Waar zijn Uebler fietsendragers te koop?

Een Uebler fietsendrager koop je idealiter bij één van de beste fietsendrager winkels. Deze winkels bieden meerdere fietsendragers van dit merk aan en hanteren scherpe prijzen. Speciaal voor jou hebben we alvast de beste aanbieders op een rijtje gezet:


Meer fietsendrager merken:Categorieën: Merken

Desteney

Desteney is al van jongs af aan een fietsliefhebber. Als klein meisje bevestigde zij al de fietsen op de fietsendrager, voor vertrek op vakantie. Ze versterkt ons redactionele team met het schrijven van koopgidsen en reviews over fietsendragers.