Welke fietsendrager winkels zijn er? – Compleet overzicht (2024)

Last updated by Desteney on

Fietsendrager winkels aanbieders

Heb je interesse om een nieuwe fietsendrager aan te schaffen? Doe dan verstandig; schaf een fietsendrager alleen bij een specialist aan.

Een specialist weet waar hij het over heeft, biedt een interessant aanbod én de beste fietsendragers aan.

Een terechte vraag is wel wie dan het stempel ‘fietsendrager specialist’ verdienen. Op die vraag geven wij je in dit artikel graag een passend antwoord.

Zo bespreken we wat de top 6 fietsendrager winkels zijn. Als je bij één van deze 6 winkels een fietsendrager aanschaft, ben je van tal van voordelen verzekerd.

Daarover lees je in dit artikel meer!

Fietsendrager winkel overzicht – Top 6

Koop een fietsendrager altijd bij één van onderstaande fietsendrager specialisten.

Deze specialisten hanteren een divers aanbod, beschikken over de juiste vakkennis en werken met de beste merken samen.

Bol.com

bol.com fietsendrager

Wil je uit héél veel soorten fietsendragers kunnen kiezen? Dan zit je bij Bol.com absoluut goed. Deze immense webshop biedt namelijk honderden fietsendragers aan.

Niet alleen de hoeveelheid fietsendragers valt op, maar ook de diversiteit binnen het aanbod.

Zo kun je bij Bol.com uit talloze trekhaakdragers kiezen. Maar, je hebt ook de keuze tussen veel dakdragers en achterklepdragers.

Ongeacht wat je wensen zijn, ben je in staat om bij Bol.com een geschikte fietsendrager aan te schaffen.

Bijkomend voordeel: Bol.com is in staat om hele scherpe prijzen aan te bieden. Dit komt – vermoeden wij – door de schaalvoordelen die Bol.com weet te bieden.

Als merk zijnde wil je maar al te graag dat je fietsendrager op Bol.com aangeboden wordt; hiermee bereik je als merk immers een miljoenenpubliek. Vandaar ook dat de meeste merken bereid zijn om iets aan hun prijzen op Bol.com te doen.

Heb je over één of meerdere van de fietsendragers van Bol.com vragen? Je kunt gerust contact met de klantenservice van Bol.com opnemen.

Deze webshop beschikt over meerdere medewerkers die zich volledig gespecialiseerd hebben in fietsendragers. Aan hen kun je prima je vragen stellen, terwijl zij je ook van goed advies kunnen voorzien.

Om nog even terug op het aanbod te komen; in het aanbod op Bol.com vind je fietsendragers van de beste merken.

Deze merken leveren kwaliteit, bieden meerdere soorten fietsendragers aan en dragen zorg voor een lange levensduur. Het aanschaffen van een fietsendrager bij Bol.com is al met al een goed idee!ANWB

anwb fietsendrager

Eén van de autoriteiten op het gebied van fietsendragers. Dat is de manier waarop we ANWB kunnen omschrijven.

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond is er niet alleen voor mensen die pech met hun auto hebben, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe fietsendrager.

Wat hierbij uniek is, is het volgende:

  • ANWB biedt allerlei soorten fietsendragers aan. Het gaat om dragers voor op een trekhaak, voor op de achterklep en voor op het dak. Ook biedt men speciale fietsendragers voor een e-bike. Tevens is het ideaal dat je bij ANWB direct de beste accessoires, zoals oprijgoten, aan kunt schaffen.
  • ANWB test veel fietsendragers zelf uit. De specialisten van ANWB nemen de som op de proef en gebruiken de fietsendragers zelf op hun auto. De ervaringen die zij opdoen, verwerken ze vervolgens in uitgebreide reviews. Deze reviews zijn eerlijk, van een hoog niveau en volledig onafhankelijk. Je kunt deze review dan ook als 100% eerlijk beschouwen.
  • ANWB heeft zelf fietsendragers ontworpen. Als je nu naar de webshop van ANWB toe gaat, zie je dat men ruim 20 varianten van het merk ‘ANWB’ aanbiedt. Deze fietsendragers zijn door ANWB zelf ontwikkeld en voldoen aan de eisen. Overigens biedt ANWB ook meerdere accessoires voor hun eigen fietsendragers aan.

Ben je lid van ANWB? Dan krijg je in de webshop nog extra voordeel. Zo hoef je geen verzendkosten te betalen bij een bestelling van minimaal 40 euro.

Als je een fietsendrager koopt, zit je uiteraard al boven dat bedrag. Dat betekent dat je je nieuwe fietsendrager geheel gratis thuisbezorgd krijgt.

Al met al is ANWB een ware fietsendrager specialist. Het aanbod is divers, men probeert veel fietsendragers zelf uit en ANWB werkt met de beste merken samen.

Bovendien produceert men zelf ook fietsendragers én beschikt men over veel deskundige medewerkers. Aan hen kun je prima je vragen stellen en/of om advies vragen.Heuts

heuts fietsendragers

De firma Heuts biedt een uitgebreid assortiment van onder meer vrijetijdsartikelen en automaterialen aan.

Binnen dit aanbod is ook voldoende plek voor fietsendragers; bij Heuts kun je meer dan 70 verschillende fietsendragers kiezen.

Wat hierbij direct opvalt, is dat Heuts met de beste merken samenwerkt. De firma biedt fietsendragers van Atera, Pro-User, Hapro, Thule en Twinny Load aan. Deze merken staan bekend als kwaliteitsmerken, waardoor het aanbod van Heuts van een hoog niveau is.

Het aanbod van Heuts is ook nog eens heel divers te noemen. Je kunt uit alle soorten fietsendragers (trekhaak, dak en achterklep) kiezen en uit veel varianten. Zo is het in de webshop van Heuts mogelijk om te filteren op het aantal fietsen: 1, 2, 3 of 4 stuks.

Met een gerust hart kun je je fietsendrager bij Heuts bestellen. Deze firma biedt alleen goede fietsendragers aan, zorgt voor een prima after sales service en voorziet je graag van het juiste advies.

Wat wij zelf erg sterk vinden, is de webshop van Heuts. Deze webshop is niet alleen overzichtelijk, maar werkt ook uiterst fijn. De filters stellen je bijvoorbeeld in staat om snel de gewenste fietsendrager uit te kiezen.

Bij Heuts moet je je alleen niet gek door de prijzen laten maken. Bij elke fietsendrager staat een ‘adviesprijs’ benoemd; de ervaring leert dat deze adviesprijs veel te hoog is.

De prijs die Heuts vraagt, lijkt hierdoor een stuk aantrekkelijker te zijn.Obelink

obelink fietsendragers

In de wereld van kampeerwinkels is Obelink één van beste partijen. Deze firma heeft een gigantische showroom in Winterswijk waar je uit duizenden soorten producten kunt kiezen.

Obelink heeft sinds lange tijd óók fietsendragers in het aanbod.

Dit zijn niet de meest gangbare fietsendragers. Het zijn namelijk fietsendragers die juist voor op een caravan of camper geschikt zijn. Indien je één van deze voertuigen hebt, ben je bij Obelink absoluut aan het beste adres.

Het aanbod van Obelink bestaat uit de beste fietsendragers. Dit komt onder meer doordat men met de beste merken samenwerkt, waaronder Pro-User en Thule.

Daarnaast is het zo dat Obelink ook eigen fietsendragers ontwikkeld heeft. Deze dragers zijn van een prima kwaliteit én zijn bovenal voordelig geprijsd.

Verder is het ideaal dat de webshop van Obelink erg overzichtelijk is. Je navigeert makkelijk door het uitgebreide aanbod en je kunt je eigen voorkeuren aangeven. Door van de filters gebruik te maken, vind je snel de perfecte fietsendrager.

Je vakantie met de camper of caravan wordt met één van de fietsendragers van Obelink alleen maar leuker!Halfords

halfords fietsendrager aanbod

Halfords omschrijft zichzelf als een partij die alles aanbiedt voor auto en fiets. Daar is niks van gelogen. Als je in één van de winkels van Halfords rondloopt, weet je niet wat je ziet.

Het aanbod is uitgebreid, het aanbod is divers en de beste merken maken onderdeel uit van dit aanbod.

Dat blijkt ook uit het aanbod van fietsendragers. De fietsendragers die Halfords aanbiedt, zijn stuk voor stuk van de beste merken.

Niet alleen de kwaliteit is hierdoor dik in orde, maar ook de diversiteit. Zo kun je uit tientallen trekhaakdragers kiezen, maar ook uit meerdere achterklep- en dakdragers.

Wat wij ook erg fijn vinden, is dat Halfords scherpe prijzen hanteert. Als je zo voordelig mogelijk een nieuwe fietsendrager aan wilt schaffen, zit je bij Halfords goed.

De webshop werkt ook nog eens fijn en je bent bij Halfords van een prima service verzekerd. Mocht je met vragen zitten, kun je dus met een gerust hart contact met de klantenservice opnemen.Decathlon

decathlon fietsendrager

Deze top 6 van fietsendrager specialisten sluiten we met Decathlon af. Deze firma biedt allerlei sportartikelen aan, maar ook heel veel producten voor fietsen.

Het is dan ook een feit dat Decatlon meerdere fietsendragers aanbiedt.

Binnen dit aanbod vallen de merken direct op. Decathlon biedt namelijk van Thule fietsendragers aan, maar ook van minder bekende merken. Zo kun je bij deze firma terecht voor dragers van Mont Blanc en Mottez.

Wat al helemaal interessant is, zijn de fietsendragers van het eigen merk. Je hebt op dit moment uit 8 Decathlon fietsendragers de keuze. Deze dragers voldoen aan de verwachtingen en zijn erg voordelig geprijsd.

Zo betaal je voor een fietsendrager voor op de achterklep slechts een paar tientjes.

Qua aanbod kan Decathlon niet tippen aan bovenstaande partijen. Wel is Decathlon de goedkoopste aanbieder van fietsendragers.

Als je zo min mogelijk geld aan je nieuwe fietsendrager uit wilt geven, doe je er verstandig aan om het aanbod van Decathlon te checken.Waar hebben de fietsendragers winkel op beoordeeld?

Voor het selecteren van deze fietsendragers winkels hebben wij op meerdere punten gelet:

  • Het aanbod. Uiteraard hebben we kritisch naar het aanbod gekeken. We hebben gekeken naar de kwantiteit, maar ook absoluut naar de kwaliteit. Zo bieden de bovenstaande winkels fietsendragers van de beste merken aan.
  • Betrouwbaarheid. Bij bovenstaande fietsendrager winkels kun je met een gerust hart een online bestelling plaatsen. Al deze winkels zijn namelijk betrouwbaar en hebben hun zaakjes prima op orde.
  • Ervaringen. Ook hebben we gekeken naar onze eigen ervaringen in combinatie met ervaringen van andere kopers. Veel mensen die op zoek naar een fietsendrager waren, hebben deze drager uiteindelijk bij één van de bovenstaande fietsendrager winkels gekocht.
  • Kennis. Tot slot hebben we gekeken naar de aanwezige kennis. De specialisten die we hierboven besproken hebben, beschikken allemaal over deskundige medewerkers. Je kunt dan ook prima contact met hen opnemen, je vragen stellen of (goed) advies vragen.


Categorieën: Fietsendrager

Desteney

Desteney is al van jongs af aan een fietsliefhebber. Als klein meisje bevestigde zij al de fietsen op de fietsendrager, voor vertrek op vakantie. Ze versterkt ons redactionele team met het schrijven van koopgidsen en reviews over fietsendragers.