Fietsendrager bij Decathlon kopen? Blik op het aanbod (2024)

Last updated by Desteney on

Fietsendragers Decathlon

Je nieuwe fietsendrager bij Decathlon kopen? Verstandige keuze wat ons betreft.

Het aanbod van Decathlon is uniek en hoogwaardig, terwijl de prijzen ook (erg) interessant zijn. In dit artikel vertellen we je graag meer over het kopen van een fietsendrager bij Decathlon.

Ten eerste is het goed om te weten dat Decathlon véél soorten producten aanbiedt. Ga bijvoorbeeld maar eens naar de webshop of één van de winkels van deze firma.

Je ziet dan direct dat Decathlon honderden soorten producten aanbiedt, waarbij de focus op onder meer sportartikelen ligt.

Men heeft er echter ook voor gekozen om een uitgebreid aanbod van fietsendragers te hanteren. Een keuze waar wij blij van worden.

Het aanbod fietsendragers van Decathlon

Zoals hierboven al gesteld, is het aanbod van Decathlon uniek te noemen. Dit komt onder meer door de merken waar Decathlon mee samenwerkt.

Deze firma biedt fietsendragers van de merken Thule, Decathlon, Mottez en Mont Blanc aan. De drie laatstgenoemde merken zijn stuk voor stuk uniek te noemen.

Met name het merk Decathlon is volgens ons interessant. Dit is het eigen merk van de firma, waarbij de nadruk op een voordelig prijskaartje ligt.

Zo kun je een Decathlon fietsendrager voor op de achterklep voor slechts 64,99 euro kopen. Niet alleen het prijskaartje hiervan is dik in orde, maar ook de kwaliteit.

Men biedt niet alleen meerdere merken aan, maar ook meerdere soorten dragers. De drie soorten dragers bespreken we graag in het kort.

Dakdrager

fietsendrager autodak thule proride 598

Wil je een drager voor op het dak van je auto aanschaffen? Dan heb je bij Decathlon niet al te veel keuze.

Op het moment van schrijven biedt men slechts 1 dakdrager aan. Dit kan een interessante variant zijn als je een auto zonder trekhaak hebt.

Trekhaakdrager

Thule europower 915 fietsendrager

Op het gebied van trekhaakdragers heb je een stuk meer keuze. In totaal kun je 11 trekhaakdragers kiezen, waaronder meerdere varianten van het merk Thule.

Zoals je mogelijk al weet, is dit het beste merk in het aanbod van trekhaakdragers.

Achterklep

achterklep_fietsendrager_3_fietsen

Bij Decathlon is het ook mogelijk om voor een achterklepdrager te kiezen. Men biedt 4 varianten aan, waarbij het om 2 varianten van Decathlon gaat.

Ook biedt men achterklepdragers van Thule en Mottez aan. Deze achterklepdragers zijn veelal betaalbaar, maar zijn niet voor alle fietsen geschikt.

Soort fietsen

Bij Decathlon kun je dus uit meerdere soorten fietsendragers kiezen. Je kunt in de webshop echter ook gericht op het soort fiets shoppen.

Wil je bijvoorbeeld elektrische fietsen vervoeren? Dan kun je hiervoor uit speciale fietsendragers kiezen; deze fietsendragers zijn speciaal voor een elektrische fiets ontwikkeld.

Daarnaast is het mogelijk om te filteren op het aantal fietsen.

Wil je slechts één fiets kunnen vervoeren? Of heb je de wens om 2 fietsen of 3 fietsen te vervoeren? Met dank aan het diverse aanbod kun je elke hoeveelheid fiets naar wens vervoeren.

Accessoires

Bij deze firma kun je al met al uit veel fietsendragers kiezen. Het aanbod kenmerkt zich echter niet alleen door de diversiteit van de fietsendragers, maar ook door de diversiteit van de accessoires.

Je kunt bij Decathlon uit meerdere accessoires kiezen die bij bepaalde fietsendragers veel voordelen met zich mee brengen.

Fietsendrager bij Decathlon kopen, of toch een andere winkel?

aanbieders fietsendragers bol anwb decathlon

Als je een fietsendrager wilt kopen, raden wij je aan om dit altijd bij een specialist te doen. Decathlon is één van deze specialisten, maar is zeker niet de enige.

Zo kun je ook bij bijvoorbeeld de ANWB, Halfords en Bol.com terecht.

Geef je het liefste zo min mogelijk geld aan je fietsendrager uit? Dan is het zeker aan te raden om het aanbod van Decathlon te bekijken. Met name de dragers van de merken Decathlon, Mottez en Mont Blanc zijn betaalbaar.

Mocht je het geen probleem vinden om meer geld uit te geven, zit je bij bijvoorbeeld Bol.com of de ANWB beter. Dat komt vooral doordat dit webshops een veel diverser aanbod hanteren.

Voor een goede service en goed advies zit je bij Decathlon sowieso goed. Er zijn meerdere specialisten werkzaam die alle ins en outs van de fietsendragers weten.

Door met zo’n specialist contact op te nemen, krijg je het juiste advies voorgeschoteld. Maar, dit geldt ook voor andere aanbieders.

Ook bij bijvoorbeeld Halfords, de ANWB en Bol.com kun je van goed advies voorzien worden.

Al met al kunnen we het volgende stellen over Decathlon:

  • Interessante prijskaartjes. Het aanbod van fietsendragers van Decathlon is bijzonder interessant geprijsd. Dit geldt zeker voor een Decathlon fietsendragers; de dragers van het eigen merk zijn bijzonder interessant geprijsd.
  • Divers aanbod. Het aanbod van Decathlon kan met recht als ‘divers’ bestempeld worden. Je kunt namelijk voor trekhaakdragers kiezen, voor dakdragers en voor achterklepdragers. Bovendien vult Decathlon het aanbod meer en meer bij; mogelijk is het aanbod in de toekomst dus nog diverser.
  • Niet het meest uitgebreide aanbod. Als je uit heel veel fietsendragers de keuze wilt hebben, ben je bij een andere aanbieder beter uit. Het is gewoonweg een feit dat bijvoorbeeld Bol.com of de ANWB een veel uitgebreider aanbod hanteert. Zo biedt Decathlon slechts 1 dakdrager aan.
  • Prima advies. Als je van het juiste advies voorzien wilt worden, kun je prima contact opnemen met de Decathlon. Blijkt na aankoop van je fietsendrager dat er iets niet helemaal goed is? Dan kun je ook een beroep doen op de prima after sales service van deze firma.
  • Webshop én fysieke winkels. Wat wij zelf een fijn voordeel vinden, is dat Decathlon over zowel een webshop als over fysieke winkels beschikt. Mocht je de fietsendrager graag in het echt aanschouwen, kun je hiervoor eventueel naar één van de fysieke winkels toegaan. Het is alleen niet duidelijk of alle winkels van Decathlon alle fietsendragers hebben hangen.

Moraal van het verhaal: Decathlon is een interessante aanbieder van fietsendragers. We kunnen niet stellen dat het de beste aanbieder is, maar het is wel één van de betere fietsendragers.

Met name als je weinig geld aan je nieuwe fietsendrager uit wilt geven, zit je bij deze firma goed. En richt je pijlen daarbij met name op de fietsendragers van het eigen merk!

Benieuwd tussen welke winkels je nog meer kunt kiezen? Klik dan op de knop hieronder voor een compleet overzicht:


Categorieën: Fietsendrager

Desteney

Desteney is al van jongs af aan een fietsliefhebber. Als klein meisje bevestigde zij al de fietsen op de fietsendrager, voor vertrek op vakantie. Ze versterkt ons redactionele team met het schrijven van koopgidsen en reviews over fietsendragers.