Fietsendrager bij Halfords kopen? Blik op het aanbod (2024)

Last updated by Desteney on

fietsendragers aanbod halfords

Alles voor auto en fiets. Dit zijn de eerste woorden die je tegenkomt als je op de website van Halfords uitkomt.

Op basis van deze woorden zou je verwachten dat men ook fietsendragers aanbiedt. Dat klopt!

Bij Halfords heb je de keuze uit ruim 60 verschillende fietsendragers. In dit artikel vertellen we je graag iets meer over het huidige aanbod.

Over de fietsendragers van Halfords

We kunnen gerust stellen dat het aanbod van Halfords divers is. Dit blijkt direct als je een kijkje in de webshop van Halfords neemt.

Je ziet direct meer dan 60 verschillende fietsendragers naar voren komen. Belangrijk voordeel hierbij is dat je ook nog uit drie soorten fietsendragers kunt kiezen.

Achterklepdrager

hangout_2_yakima_fietsendrager_achterklep

Wil je graag één of meerdere fietsen op de achterklep van je auto vervoeren? Dan komt het aanbod van achterklepdragers van Halfords goed van pas.

Dit aanbod bestaat uit net iets minder dan 10 dragers. Al deze dragers zijn van het merk Thule; je bent hierdoor sowieso van een prima kwaliteit verzekerd.Dakdragers

frontloader_yakima_fietsendrager

Je kunt er ook voor kiezen om je fiets(en) op het dak van je auto te vervoeren. Ook daarvoor biedt Halfords interessante varianten aan; net iets minder dan 8 prima dakdragers.

Ook hierbij geldt weer dat je van een prima kwaliteit uit kunt gaan. Alle dakdragers die Halfords aanbiedt, zijn namelijk van het merk Thule.Trekhaakdrager

2 fietsen europower 915

De meeste mensen kiezen ervoor om hun fiets(en) op een trekhaak te vervoeren. Dat blijkt ook uit het aanbod van Halfords; je hebt bij Halfords uit bijna 50 trekhaakdragers de keuze.

Ook bij deze dragers valt weer de kwaliteit op. Zo kun je voor dragers van de merken Thule, Pro-User, Menabo en Twinny Load kiezen.

Al deze merken kenmerken zich door een prima kwaliteit.Accessoires

Bij Halfords kun je niet alleen tussen veel fietsendragers kiezen, maar ook tussen veel accessoires.

Op het moment van schrijven heb je uit bijna 80 soorten accessoires de keuze. Je kunt hierbij denken aan speciale adapters, oprijgoten, een verlichtingsbalk en speciale sloten.

Binnen het aanbod van accessoires valt de diversiteit op. Je hebt de keuze uit veel soorten accessoires, maar ook uit heel veel merken.

Voor alle A-merken biedt Halfords interessante accessoires aan.Fietsendrager kopen bij Halfords: aanrader of niet?

aanbieders fietsendragers

Een fietsendrager kopen doe je bij voorkeur bij een specialist. Halfords is zo’n specialist, wat ons betreft.

Indien je je fietsendrager bij Halfords gaat kopen, geniet je van meerdere voordelen:

  • Je hebt de keuze uit een divers aanbod. Zoals we hierboven toegelicht hebben, kun je tussen alle soorten fietsendragers kiezen. Ongeacht wat je situatie precies is, kun je dus voor een geschikte fietsendrager kiezen.
  • Je hebt de keuze uit fietsendragers van de beste merken. In het aanbod van Halfords zijn geen B- of C-merken te vinden. Nee, de ruim 60 fietsendragers die men aanbiedt, zijn van de beste merken. Met name het merk Thule is goed vertegenwoordigd in het huidige aanbod. Dat zien wij graag, aangezien dit één van de beste merken van het moment is.
  • Je kunt uit heel veel accessoires kiezen. Als je de perfecte fietsendrager bij Halfords hebt gevonden, kun je deze nog aanvullen met de gewenste accessoire(s). Wat ons betreft is het een groot voordeel dat je uit zóveel accessoires de keuze hebt.
  • Prima service en advies. Bij Halfords weten ze hoe service verleend moet worden. Als je bijvoorbeeld contact met de klantenservice opneemt, word je prima geholpen. Dit is het geval als je vragen over een fietsendrager hebt, maar ook als je bijvoorbeeld een klacht hebt over de fietsendrager die je bij Halfords hebt gekocht.

Is het dan aan te raden om direct een fietsendrager bij Halfords aan te schaffen? Nou, wij willen je graag ook wijzen op andere specialisten.

Zo is het ook interessant om een fietsendrager bij Bol.com of bij de ANWB te kopen. Deze twee fietsendrager specialisten kenmerken zich met een heel divers aanbod.

Ook ben je bij beide partijen van goed advies voorzien, zéker bij de ANWB.

Halfords is wat ons betreft niet dé specialist op het gebied van fietsendragers. De ANWB en Bol.com zijn volgens ons de betere specialisten.

Desalniettemin is het interessant om je fietsendrager bij Halfords aan te schaffen. Je hebt uit voldoende dragers de keuze, je geniet van scherpe prijzen en de website is erg overzichtelijk.

Als je liever in een fysieke winkel je nieuwe fietsendrager koopt, is dat ook mogelijk; Halfords heeft 26 winkels in ons land.
Meer aanbieders:

Categorieën: Fietsendrager

Desteney

Desteney is al van jongs af aan een fietsliefhebber. Als klein meisje bevestigde zij al de fietsen op de fietsendrager, voor vertrek op vakantie. Ze versterkt ons redactionele team met het schrijven van koopgidsen en reviews over fietsendragers.