Hapro fietsendrager kopen? Het aanbod vergeleken

Last updated by Desteney on

Hapro fietsendrager aanschaffen

Wil je graag een nieuwe Hapro fietsendrager aanschaffen? Heb je bijvoorbeeld goede verhalen over dit merk gehoord? Of heb je al goede ervaringen met een Hapro fietsendrager?

Het is de hoogste tijd om eens nader het aanbod van de fietsendragers van dit merk te bekijken.

De fietsendragers van Hapro vergeleken

Op het moment van schrijven biedt Hapro meerdere fietsendragers aan. Het gaat hierbij om meerdere soorten fietsendragers én om dragers in verschillende prijsklassen. De verschillende fietsendragers bespreken we graag hieronder in het kort.

Hapro Atlas Active II

hapro_atlas_active_2_fietsendrager

De Hapro Atlas Active 2 is een betaalbare fietsendrager voor twee fietsen. Deze drager kost nog geen 300 euro, maar heeft wel een maximum draaggewicht van 60 kilogram.

Met dank aan dit maximale laadvermogen is deze fietsendrager ook voor e-bikes geschikt.

Deze fietsendrager is ook nog kantelbaar, makkelijk in gebruik en van een goede kwaliteit. Ook is het mogelijk om je fietsen op deze drager erg stevig vast te zetten. Met dank aan de verstelbare armen en klemmen.

Het plaatsen van de Hapro Atlas Active 2 op de trekhaak zelf is ook niet al te lastig.
Hapro Atlas Premium

hapro atlas premium fietsendrager

Ben je op zoek naar een fietsendrager voor 3 fietsen? Dan sluit de Hapro Atlas Premium mogelijk prima op je wensen aan. Deze drager is voor drie fietsen geschikt, van handige extra’s voorzien en levert veel gebruiksgemak op.

Wil je graag e-bikes vervoeren? Op deze fietsendrager vervoer je maximaal 2 e-bikes.

Het bevestigen van de Hapro Atlas Premium op je trekhaak is een feestje. Deze drager beschikt over een snelbevestigingssysteem, waardoor je ‘m binnen mum van tijd stevig vastzet op je trekhaak.

Met dank aan de frame- en wielhouders zet je je fietsen vervolgens stevig vast. Deze fietsendrager wordt met een 13-polige stekker geleverd.
Hapro Atlas Premium E-Bike

hapro atlas premium e-bike

Wil je speciaal voor je e-bikes een fietsendrager aanschaffen? Dan is de Hapro Atlas Premium E-Bike een geschikte variant. Deze fietsendrager heeft een maximum laadvermogen van 60 kilogram.

Je kunt hierdoor probleemloos twee zware e-bikes op deze fietsendrager vervoeren.

Met deze trekhaakdrager geniet je sowieso van veel gemak. Deze drager is stevig, makkelijk vast te zetten en beschikt over een kantelsysteem. Met dank aan dit systeem behoud je altijd toegang tot de kofferbak van je auto.

Opvallend is ook dat deze Hapro fietsendrager helemaal niet zo prijzig is.
Hapro Atlas Active III

Hapro fietsendrager atlas active III

De Hapro Atlas Active III is een fietsendrager voor het vervoeren van 3 fietsen. Deze fietsendrager is vrij groot, erg stevig en biedt veel mogelijkheden. Je kunt hier namelijk 3 fietsen op vervoeren, maar ook 2 e-bikes.

Door de brede wielgoten en verstelbare spangespen is deze fietsendrager voor elke fiets geschikt.

Zoals we van Hapro gewend zijn, is de prijs-kwaliteitsverhouding geweldig. Zo beschikt deze fietsendrager ook over een kantelsysteem, diefstalpreventie en veel handige extra’s.

Deze fietsendrager wordt met een 7-polige stekker geleverd.
Hapro Atlas Active I

Hapro atlas active I 7-polig fietsendrager

De Hapro Atlas Active I is één van de goedkoopste Hapro fietsendragers. Deze drager kost net iets meer dan 200 euro, is voor één fiets geschikt en beschikt over een laadvermogen van 30 kilogram.

Als je slechts één fiets wilt vervoeren, is dit gewoonweg één van de beste fietsendragers waar je voor kunt kiezen.

Deze fietsendrager heeft een breed platform, brede wielgoten en verstelbare snelspangespen. Hiermee ben je in staat om elke fiets stevig vast te zetten.

Deze fietsendrager is ook nog gedeeltelijk opvouwbaar en weegt slechts 6,9 kilogram!

Let op: bij aanschaf krijg je een 7-polige stekker meegeleverd. Heb je een 13-polige stekker nodig? Kies dan de andere variant.
Hapro Atlas Active IV

hapro_atlas_active_iv_fietsendrager

De Hapro Atlas Active IV is een geweldige fietsendrager voor 4 fietsen. Deze fietsendrager heeft een maximum laadvermogen van 60 kilogram, waardoor je probleemloos bijvoorbeeld 4 racefietsen vervoert.

Wil je op deze drager e-bikes vervoeren? Dat is mogelijk met een maximum van 2 fietsen.

Deze fietsendrager is onwijs stevig, maar dat uit zich wel in een fors gewicht. Deze fietsendrager weegt ruim 22 kilogram, waardoor je ‘m minder makkelijk op kunt tillen en kunt verplaatsen. Gelukkig is het wel mogelijk om deze fietsendrager na gebruik deels op te vouwen.

Deze variant wordt met een 7-polige stekker geleverd.
Hapro Atlas Premium Xfold I

hapro atlas premium xfold I fietsendrager

Gaat je voorkeur uit naar een fietsendrager die je makkelijk op kunt vouwen? Dan kun je niet om de Hapro Atlas Premium Xfold I heen. Binnen het aanbod van Hapro is dit één van de beste opvouwbare fietsendragers.

Met deze fietsendrager kun je één fiets vervoeren. Om wat voor soort fiets het gaat, doet er eigenlijk niet toe. Het maximaal laadvermogen is namelijk 30 kilogram.

Gezien de stevigheid en vele handige extra’s is dit een fietsendrager waar je jarenlang van gaat genieten!
Hapro Atlas Premium Xfold II

hapro atlas premium xfold II fietsendrager

Spreekt bovenstaande fietsendrager je wel aan? Ben je alleen op zoek naar een fietsendrager voor 2 fietsen? Dan kom je snel uit bij de Hapro Atlas Premium Xfold II.

Deze drager kun je zien als de grotere broer van bovenstaande variant. Op deze drager vervoer je namelijk 2 fietsen in plaats van 1.

Het maximaal laadvermogen is 60 kilogram, waardoor deze drager voor alle fietsen geschikt is.
Over het merk Hapro

hapro_atlas_3-fietsendrager

In de wereld van fietsendragers is Hapro één van de beste merken. Dit merk werd al in 1982 opgericht. In de plaats Kapelle om precies te zien. Vanaf dat moment richtte het bedrijf zich op twee soorten producten: zonne- en huidverbeteringsapparatuur en fietsendragers.

De fietsendragers werden in het aanbod al snel vergezeld door onder meer dakkoffers en dakdragers.

Door de jaren heen is Hapro hard gegroeid. Dit is onder meer te danken aan het moederbedrijf van Hapro: VDL. Dit bedrijf ken je mogelijk als de fabrikant van MINI en allerlei bussen.

Het gehele ontwerp- en productieproces heeft Hapro in eigen beheer. Mede hierdoor is dit merk in staat om hoogwaardige fietsendragers aan te bieden. Daarvoor heeft Hapro de beschikking over een team van specialisten.

Op de website valt bovendien te lezen dat veel medewerkers al jarenlang bij Hapro werken. Dat is wat ons betreft veelzeggend voor dit Nederlandse merk van onder andere fietsendragers.

Hapro vs. andere fietsendrager merken

hapro_atlas_3_review

Ten opzichte van andere fietsendrager merken blinkt Hapro op de volgende gebieden uit:

  • Scherpe prijzen. De Hapro fietsendragers die je tegenwoordig kunt kopen, zijn stuk voor stuk betaalbaar. Als je dit tegen bijvoorbeeld de Thule fietsendragers afzet, zie je een groot verschil. Als je zo min mogelijk geld uit wilt geven, zit je bij het merk Hapro dus goed.
  • Stevige dragers. Bij de Hapro fietsendragers valt ook de stevigheid op. Deze stevigheid wordt op een handige manier gecombineerd met een makkelijke bevestiging.
  • Divers aanbod. Het aanbod van Hapro is ook een stuk diverser dan bij veel andere merken. Zo kun je bij Hapro terecht voor een drager voor 1 fiets, maar ook voor een drager voor 4 fietsen. Ongeacht wat je wensen zijn, kun je zodoende slagen bij dit Nederlandse merk.
  • Bij veel aanbieders te verkrijgen. Hapro kiest er bewust voor om met meerdere aanbieders samen te werken. De fietsendragers zijn hierdoor goed te verkrijgen, waardoor je ook nog in staat bent om voor jezelf een goede prijsvergelijking te maken.
  • Gebruiksgemak. Bij veel Hapro fietsendragers is het gebruiksgemak ons opgevallen. In positieve zin welteverstaan. De dragers van dit merk zijn simpelweg handig te gebruiken, beschikken over handige extra’s en zijn dus betaalbaar. Dit is toch wel een unieke combinatie van voordelen! Aangeboden door het Nederlandse merk Hapro.

Waar zijn Hapro fietsendragers te koop?

Een Hapro fietsendrager kopen doe je bij een goede fietsendrager winkel. Deze winkel bieden het diverse aanbod van Hapro en aan hanteren scherpe prijzen. De beste fietsendrager winkels hebben wij alvast voor je op een rijtje gezet:


Meer fietsendrager merken:Categorieën: Merken

Desteney

Desteney is al van jongs af aan een fietsliefhebber. Als klein meisje bevestigde zij al de fietsen op de fietsendrager, voor vertrek op vakantie. Ze versterkt ons redactionele team met het schrijven van koopgidsen en reviews over fietsendragers.