Twinny Load fietsendrager kopen? Het aanbod vergeleken

Last updated by Desteney on

Aanbod Twinny Load fietsendragers

Is je oog op het merk Twinny Load gevallen? En zou je mogelijk een Twinny Load fietsendrager aan willen schaffen?

Voordat je deze aankoop doet, is het aan te raden om je te verdiepen in het huidige aanbod van dit merk. Daar helpen wij je graag een handje bij.

In dit artikel vertellen wij je alles over Twinny Load, inclusief over de huidige fietsendragers van dit merk.

De fietsendragers van Twinny Load vergeleken

Voor het kopen van een goede fietsendrager zit je bij Twinny Load goed. Dit merk levert kwaliteit en biedt veel soorten fietsendragers aan.

Ongeacht wat je wensen precies zijn, kun je bij dit merk altijd een geschikte fietsendrager aanschaffen.

Tussen welke Twinny Load fietsendragers je op dit moment kunt kiezen? Wij zetten de verschillende varianten graag voor je op een rijtje, inclusief een toelichting vanuit onze kant!

Twinny Load Easy Fietsendrager

Twinny Load Easy Fietsendrager

Heb je op je auto een trekhaak zitten? En gaat je voorkeur uit naar een lichte en eenvoudige fietsendrager? Dan sluit de Twinny Load Easy fietsendrager mogelijk prima op je wensen aan.

Deze fietsendrager kun je makkelijk op de trekhaakkogel vastzetten, waarna je aan deze fietsendrager 2 fietsen ‘vast kunt klikken’.

Het maximale laadvermogen van deze fietsendrager is 30 kilogram. De fietsendrager is hierdoor voor veel fietsen geschikt, maar niet voor zware e-bikes.

Met deze fietsendrager vervoer je je fietsen in ieder geval veilig, mede dankzij de schuimlaag. Na gebruik klap je deze fietsendrager makkelijk in.
Twinny Load Dak fietsendrager

twinny load fietsendrager dakdrager

Heb je op je auto geen trekhaak zitten? Maar, wil je wel een fiets kunnen vervoeren? Dan is de aanschaf van de Twinny Load Dak fietsendrager mogelijk een goed idee.

Deze fietsendrager maak je op het dak van je auto vast, waarna je hier één fiets mee kunt vervoeren.

Deze fietsendrager is geschikt voor fietsen met een maximale framedikte van 80 mm. Wel is het goed om te weten dat deze drager sowieso niet voor e-bikes geschikt is.

Belangrijk voordeel is wel dat deze fietsendrager slechts 2,5 kilogram weegt. Als de maximale dakbelasting van je auto het toelaat, kun je zelfs twee fietsendragers naast elkaar monteren.
Twinny Load e-Carrier II Fietsendrager

twinny load e-carrier II fietsendrager

Ben je op zoek naar een volwaardige trekhaakdrager? Ook daarvoor kun je – uiteraard – terecht bij het merk Twinny Load. Onder meer de Twinny Load e-Carrier II is een prima trekhaakdrager.

Met deze trekhaakdrager vervoer je probleemloos twee fietsen. Om wat voor fietsen dit gaat, doet er eigenlijk niet toe. Het maximale draagvermogen van deze drager is maar liefst 59 kilogram. Je kunt hierdoor ook 2 e-bikes op deze drager vervoeren.

Deze drager is ook nog eens van veel handige extra’s voorzien. Wat te denken van de inklapbaarheid? En wat te denken van de kantelfunctie met handbediening?
Twinny Load e-Carrier Ultra

twinny load e-carrier Ultra fietsendrager

De Twinny Load e-Carrier Ultra is een top fietsendrager voor twee fietsen. Deze drager is voor alle fietsen geschikt, heeft een maximum laadvermogen van 60 kilogram en is onwijs handig te gebruiken. Dat is onder meer te danken aan de makkelijke bevestiging.

De drager maak je makkelijk vast aan de trekhaak, waarna je makkelijk je fietsen op deze drager vastzet.

Eén van de hoogtepunten van de Twinny Load e-Carrier Ultra vinden wij de inklapbaarheid. Nadat je deze drager ingeklapt hebt, neemt deze vrij weinig ruimte in beslag. Je kunt ‘m hierdoor zelfs in de kofferbak van je auto vervoeren.

Zit deze fietsendrager al op de trekhaak van je auto gemonteerd? Dankzij de kantelfunctie behoud je alsnog toegang tot de kofferbak van je auto. Ideaal.
Twinny Load e-Carrier

twinny load e-carrier fietsendrager

Gaat je voorkeur uit naar een relatief simpele fietsendrager? Dan sluit de Twinny Load e-Carrier mogelijk op je wensen aan. Deze variant is betaalbaar en geschikt voor het vervoer van twee fietsen.

Met dank aan het maximale laadvermogen kun je op deze fietsendragers zelfs twee e-bikes vervoeren.

Deze fietsendrager is op een handige manier te gebruiken. Dit is onder meer te danken aan de Swing-koppeling, waarmee je deze fietsendrager makkelijk op je trekhaak vastzet. Als je dat hebt gedaan, komt de kantelfunctie ook nog van pas. Hiermee behoud je alsnog toegang tot de kofferbak van je auto.

Al met al een betaalbare en complete fietsendrager van Twinny Load.
Twinny Load e-Carrier Base Fietsendrager

twinny load-ecarrier base fietsendrager

De Twinny Load e-Carrier Base Fietsendrager is een unieke fietsendrager. Deze drager is namelijk super eenvoudig vormgegeven, waardoor ‘ie slechts 13 kilogram weegt. Met name als je moeite hebt om een fietsendrager op te tillen, is dit een interessante variant voor je.

Dat deze drager eenvoudig vormgegeven is, merk je wel aan het draaggewicht. Het maximale draaggewicht is namelijk 50 kilogram in plaats van 60 kilogram.

Dit houdt in dat je niet 2 e-bikes op deze drager kunt vervoeren. Maar, een oplossing is om de accu’s uit de e-bike te halen. Dan is het wel mogelijk.
Over het merk Twinny Load

kantelbare fietsendrager twinny load

Voor de oprichting van het merk Twinny Load moeten we naar de jaren 80. Het merk werd in eerste instantie in Nederland opgericht, maar wist al snel de overstap naar het buitenland te maken. Die overstap heeft het merk absoluut geen windeieren gelegd.

Door de jaren heen heeft Twinny Load ruim een miljoen fietsendragers verkocht.

Bij dit merk gaat het niet alleen om fietsendragers. Je kunt bij Twinny Load namelijk ook accessoires voor je fietsendragers aanschaffen. Tevens vind je bij dit merk in het aanbod dakdragers, dakkoffers en sleutels + sloten.

Bij alle fietsendragers die Twinny Load aanbiedt, draait het om functionaliteit, kwaliteit en veiligheid. Om aan deze ‘eisen’ te voldoen, heeft Twinny Load het gehele productieproces in eigen beheer.

De fietsendragers worden door het merk zelf ontworpen en geproduceerd. Dit komt uiteraard de kwaliteit alleen maar ten goede.

Al met al is Twinny Load één van de betere fietsendragers merken. Wat hierbij ook nog opvalt, is dat dit merk meerdere soorten fietsendragers aanbiedt. Hoe dat precies zit, bespreken we graag verderop in dit artikel.

Twinny Load vs. andere fietsendrager merken

kwaliteit Twinny load fietsendrager

Twinny Load heeft mogelijk nog niet zo’n bekende naam als Thule en Hapro. Toch is het aan te raden om goed naar het aanbod van dit merk te kijken. Dit merk heeft ten opzichte van andere merken namelijk het nodige te bieden.

Het eerste voordeel van Twinny Load is het diverse aanbod. Je vindt bij dit merk veel trekhaakdragers, maar ook een dakdrager. Doordat je uit meerdere soorten dragers kunt kiezen, kun je bij Twinny Load in principe altijd slagen.

Het tweede voordeel van Twinny Load is de samenstelling van elke fietsendrager. En daarvoor komen we terug bij de kernwaarden van dit merk:

  • Functionaliteit. Alle fietsendragers van dit merk bieden oprecht veel gebruiksgemak. Dit komt onder meer door de vele handige functies.
  • Kwaliteit. Elke fietsendrager van Twinny Load is van een prima kwaliteit. Dit komt onder meer doordat het productieproces in eigen beheer gehouden wordt. En doordat alleen de beste materialen gebruikt wordt.
  • Veiligheid. Ongeacht voor welke Twinny Load fietsendrager je kiest, ben je van de gewenste veiligheid verzekerd. Op reis/vakantie gaan met een Twinny Load fietsendrager is al met al een feestje.

Dat wat ook nog bij dit merk opvalt, is de prijsstelling. Alle fietsendragers van dit merk zijn betaalbaar. Dit is het geval als je puur naar de prijzen kijkt, maar ook als je naar het totaalplaatje kijkt. Je krijgt met een Twinny Load fietsendrager simpelweg heel veel waar voor je geld.

Hoe vind je de beste Twinny Load fietsendrager?

fietsendrager op auto twinny load

Bij het uitkiezen van de beste Twinny Load fietsendrager moet je goed naar je wensen kijken. Hoeveel fietsen wil je op je fietsendrager kunnen vervoeren? En aan welke eisen moet de drager verder voldoen?

Uiteraard moet je ook een keuze maken tussen een dak- en trekhaakdrager.

Wil je het liefst zo min mogelijk geld aan je nieuwe fietsendrager uitgeven? Dan zit je bij Twinny Load uiteraard goed.

Dit merk hanteert altijd scherpe prijzen en onze aanbieders doen hier soms nog een schepje bovenop. Hieronder vertellen we je graag meer over de beste fietsendragers winkels.

Twinny load fietsendrager onderdelen

Bij Twinny Load kun je dus terecht voor meerdere soorten fietsendragers. Wat dit merk ook erg sterk doet, is het aanbieden van meerdere onderdelen. Op de website van Twinny Load vind je hier een compleet overzicht van.

Selecteer de fietsendrager die je hebt en bekijk vervolgens alle beschikbare onderdelen. Is je Twinny Load fietsendrager onverhoopt kapot gegaan?

Dan hoef je niet direct een nieuwe fietsendrager aan te schaffen. Mogelijk ben je met een onderdeel van een paar tientjes al klaar.

Bijkomende tip: bekijk ook het aanbod van sloten van Twinny Load. Door dergelijke sloten op bijvoorbeeld je fietsendrager of fiets(en) te monteren, maak je de drager nog veiliger.

Waar zijn Twinny Load fietsendragers te koop?

Heb je oren naar de aanschaf van een Twinny Load fietsendrager? Maak dan eerst een vergelijking tussen de hierboven besproken fietsendragers.

Weet je eenmaal welke fietsendrager je wilt kopen? Bekijk dan het aanbod van onderstaande winkels. Dit zijn wat ons betreft de beste fietsendragers winkels die de fietsendragers van Twinny Load aanbieden:


Meer fietsendrager merken:Categorieën: Merken

Desteney

Desteney is al van jongs af aan een fietsliefhebber. Als klein meisje bevestigde zij al de fietsen op de fietsendrager, voor vertrek op vakantie. Ze versterkt ons redactionele team met het schrijven van koopgidsen en reviews over fietsendragers.