Pro-User fietsendrager kopen? Het aanbod vergeleken

Last updated by Desteney on

Pro-User fietsendragers

Het merk Pro-User is al geruime tijd een prima leverancier van fietsendragers. Het merk levert veel soorten fietsendragers, kwaliteit en hanteert ook nog scherpe prijskaartjes.

Zijn dat voor jou ook mogelijke redenen om voor een Pro-User fietsendrager te kiezen? In dit artikel vind je in ieder geval alles over de verschillende modellen van dit merk.

De fietsendragers van Pro-User vergeleken

Eén van de voordelen van Pro-User is de diversiteit binnen het aanbod. Je kunt, op het moment van schrijven, namelijk uit ruim 10 verschillende fietsendragers kiezen. Stel je wensen daarom op en bepaal welke Pro-User fietsendrager het beste op je wensen aansluit.

Pro-User Diamant

pro-user diamant fietsendrager

De Pro-User Diamant is de populairste fietsendrager van dit merk. Deze drager is scherp geprijsd, heeft al meerdere awards in de wacht gesleept en is voor 2 fietsen geschikt. Hierbij kan het ook om 2 e-bikes gaan, aangezien het maximale draagvermogen 60 kilogram is.

Met deze Pro-User fietsendrager geniet je van oprecht veel gemak. Zo kun je ‘m makkelijk op je trekhaak bevestigen, waarna je makkelijk de fietsen op de drager vastzet. Vervolgens behoud je gewoon toegang tot de kofferbak van je auto, dankzij de kantelfunctie.

Het feit dat je deze fietsendrager ook nog in kunt klappen, maakt het plaatje compleet.




Pro-User Diamant SG2

pro-user diamant SG2 fietsendrager

De Pro-User Diamant SG2 is eveneens een prima fietsendrager. Deze drager heeft een draagvermogen van 60 kilogram en is hierdoor ook voor 2 e-bikes geschikt.

Daarnaast is deze fietsendrager van een 13-polige stekker voorzien, waardoor ‘ie ideaal is voor nieuwere auto’s.

Ook bij deze Pro-User fietsendrager geniet je van veel gemak. Dit is onder meer te danken aan de kantelfunctie, de opvouwmogelijkheid en de makkelijke bevestiging.

Bij aanschaf krijg je overigens een opbergtas meegeleverd.




Pro-User Amber 4

pro-user amber 4 fietsendrager

Ben je op zoek naar een fietsendrager voor maar liefst 4 fietsen? Dan sluit de Pro-User Amber 4 mogelijk perfect op je wensen aan. Deze fietsendrager is van een uitmuntende kwaliteit, biedt dus plek aan 4 fietsen en is voor veel soorten fietsen geschikt.

Wil je graag je e-bikes vervoeren? Het maximum hiervan is ook op dit fietsendrager 2.

Deze fietsendrager beschikt over een dubbele stekkeraansluiting. Je kunt ‘m hierdoor op elke auto aansluiten.

Verder monteer je deze fietsendrager makkelijk en behoud je de toegang tot de kofferbak van je auto.




Pro-User Diamant SG3

pro-user diamant SG3 fietsendrager

De Pro-User Diamant SG3 is de grote broer van de Diamant SG2 variant. Op die variant kun je 2 fietsen vervoeren, terwijl je op de Diamant SG3 drie fietsen kunt vervoeren. Het gaat hierbij om maximaal 2 e-bikes, maar wel om bijvoorbeeld 3 stads- of racefietsen.

Deze fietsendrager is volledig in lijn met de rest van het aanbod. Ook deze fietsendrager is bijzonder stevig, makkelijk te monteren en handig te gebruiken.

Mede dankzij de opvouw- en kantelfunctie geniet je van oprecht veel gebruiksgemak.




Pro-User Diamant SG2 Plus

pro-user diamant SG2 plus fietsendrager

Pro-User heeft bij de Diamant SG2 voor meerdere varianten gekozen.

Zo kun je kiezen voor deze Plus variant; deze variant is speciaal voor MPV’s en vans met een grote klep ontwikkeld. Voor dergelijke auto’s heeft de SG2 Diamant Plus fietsendrager simpelweg de perfecte afmetingen.

Deze fietsendrager is geschikt voor 2 fietsen, waaronder 2 e-bikes. Met dank aan het maximale laadvermogen van 60 kilogram.

Verder beschikt deze fietsendrager over een kantelfunctie, een in hoogte verstelbare kentekenplaathouder en een dubbele stekker aansluiting.




Pro-User Amber 2

pro-user amber 2 fietsendrager

Wil je een zo goedkoop mogelijke fietsendrager voor 2 fietsen aanschaffen? Check dan vooral de Pro-User Amber 2. Deze fietsendrager kost nog geen 200 euro, is voor 2 fietsen geschikt en biedt veel handige mogelijkheden.

Bij deze drager moet je rekening houden met een maximum laadvermogen van 50 kilogram. Wil je 2 e-bikes vervoeren? Haal dan de accu’s uit de e-bikes.

Verder is deze fietsendrager handig, veelzijdig en makkelijk inzetbaar. Dat is ook te danken aan het gewicht van slechts 15 kilogram.




Pro-User Amber 3

pro-user amber 3 fietsendrager

Klinkt bovenstaande variant als muziek in je oren? Ben je alleen zelf op zoek naar een fietsendrager voor 3 fietsen? Dan is de Pro-User Amber 3 de beste optie voor je. Deze fietsendrager lijkt erg op bovenstaande variant, maar is dus voor een extra fiets geschikt.

Het maximale draagvermogen van deze drager is 60 kilogram. Dit betekent dat je hier 2 e-bikes op kunt vervoeren. Of 3 andere soorten fietsen.

Je geniet hierbij van veel gemak, de kantelfunctie, de makkelijke montage en de dubbele stekkeraansluiting.




Pro-User Diamant 1

pro-user diamant 1 fietsendrager

Heb je het liefste een lichte fietsendrager? Dan is de Pro-User Diamant 1 ideaal voor je. Deze fietsendrager weegt nog geen 10 kilogram, heeft een maximaal draagvermogen van 30 kilogram en is voor 1 fiets geschikt. Dit kan dus ook een zware e-bike zijn.

Door het lichte gewicht monteer je deze fietsendrager makkelijk op de trekhaak van je auto. Vervolgens zet je je fiets stevig op de drager vast en kun je je reis aanvangen.

Met deze lichte fietsendrager geniet je al met al van veel gemak.




Pro-User Diamant TG

pro-user diamant TG fietsendrager

Wil je 2 elektrische fietsen makkelijk en veilig vervoeren? Dan sluit de Pro-User Diamant TG prima op je wensen aan. Deze fietsendrager heeft een maximaal laadvermogen van 60 kilogram en is hierdoor voor 2 zware fietsen geschikt.

Wil je graag 3 fietsen vervoeren? Ook dat is mogelijk met de speciale uitbreidingsset voor de Pro-User Diamant TG.

Deze fietsendrager heeft een dubbele stekkeraansluiting, is makkelijk te monteren en beschikt over een kantelfunctie. Deze kantelfunctie bedien je met een voetpedaal; je behoudt hierdoor de totale controle.

Met name door de uitbreidingsmogelijkheid is dit een interessante fietsendrager.




Pro-User Diamant Bike Lift

pro-user diamant bike lift fietsendrager

Ben je op zoek naar een fietsendrager met lift? Dan sluit de Pro-User Diamant Bike Lift perfect op je wensen aan. Deze fietsendrager beschikt over een liftsysteem, waarmee je ‘m naar beneden toe kunt laten zakken.

Vervolgens ben je in staat om je fiets(en) makkelijk op deze drager vast te zetten. Echt ideaal!

Deze fietsendrager is voor 2 fietsen geschikt. Dankzij het maximale laadvermogen is de fietsendrager óók voor 2 e-bikes geschikt.

Wel moet je rekening houden met het vrij forse gewicht van de fietsendrager zelf; 25 kilogram.




Pro-User Briljant

pro-user briljant fietsendrager

Ben je op zoek naar een eenvoudige trekhaakdrager? Dan is de Pro-User Briljant een prima optie voor je. Deze fietsendrager zet je op de trekhaak vast, waarna je hier twee fietsen mee kunt vervoeren.

Wel gaat het hierbij om alleen lichte fietsen; het maximaal draagvermogen is met 40 kilogram enigszins beperkt.

Belangrijk voordeel is het minieme gewicht; slechts 6,5 kilogram. Ook is het ideaal dat je deze fietsendrager erg makkelijk op de trekhaak vastzet. En het prijskaartje maakt het plaatje volgens ons helemaal compleet!




Pro-User Amber 1

pro-user amber 1 fietsendrager

Eerder hebben we al de Amber 2, 3 en 4 besproken. Wil je deze soort fietsendrager echter voor slechts één fiets aanschaffen? Dan is de Pro-User Amber 1 de beste optie voor je.

Deze fietsendrager is licht van gewicht, heeft een maximaal draagvermogen van 30 kilogram en is hierdoor ook voor e-bikes geschikt.

Dankzij de dubbele stekkeraansluiting is deze fietsendrager voor elke auto geschikt. Je monteert ‘m makkelijk, waarna je ook de fiets makkelijk op deze drager vastzet.

Al met al een prima en betaalbare fietsendrager van Pro-User.




Over het merk Pro-User

fietsendrager pro-user

Het merk Pro-User is één van de zes merken die onder de paraplu van de Tradekar Benelux B.V. Valt. Binnen dit merk ligt de focus op het ontwikkelen van hoogwaardige fietsendragers.

Deze fietsendragers moeten solide, stevig en betaalbaar zijn. In dat doel slaagt dit merk in ieder geval maar al te goed.

Het merk Pro-User vertoont overigens veel gelijkenissen met het merk Bosal.

Het laatstgenoemde merk bood precies dezelfde fietsendragers als Pro-User aan, maar dan onder de eigen naam. Daar is recent wel verandering ingekomen. Als je zo’n fietsendrager aan wilt schaffen, zit je altijd bij het merk Pro-User goed.

Pro-User vs. andere merken

Met een Pro-User fietsendrager doe je een prima aankoop. Dit merk levert namelijk geweldige fietsendragers tegen scherpe prijzen. De prijs-kwaliteitsverhouding is subliem en ongeëvenaard.

Zet het maar eens af tegen het aanbod van Thule. Je merkt dan direct dat de fietsendragers van Thule véél duurder zijn.

De Pro-User fietsendragers zijn ook nog eens handig in gebruik. Dit is te danken aan de samenstelling van de dragers, evenals aan de handige extra’s. Zo is het ideaal dat nagenoeg alle fietsendrager opvouwbaar en kantelbaar zijn.

Het diverse aanbod is volgens ons ook tekenend voor Pro-User. Ongeacht wat je wensen zijn, ben je in staat om een geschikte Pro-User fietsendrager te vinden. En daarbij is het mooi meegenomen dat je voor deze dragers niet de hoofdprijs hoeft te betalen.

Tot slot is het benoemen waard dat elke Pro-User fietsendrager veilig is. Dit is te danken aan de stevigheid, aan de solide eigenschappen en de gebruikte materialen.

Al met al doe je met een Pro-User fietsendrager een verstandige aankoop.

Waar zijn Pro-User fietsendragers te koop?

pro user fietsendrager 4 fietsen

Een Pro-User fietsendrager koop je bij één van de beste fietsendragers winkels. Deze winkels hanteren scherpe prijzen en bieden veel varianten van dit merk aan. Wij raden je hiervoor onder meer onderstaande aanbieders/winkels aan:






Meer fietsendrager merken:



Categorieën: Merken

Desteney

Desteney is al van jongs af aan een fietsliefhebber. Als klein meisje bevestigde zij al de fietsen op de fietsendrager, voor vertrek op vakantie. Ze versterkt ons redactionele team met het schrijven van koopgidsen en reviews over fietsendragers.