Thule VeloCompact 924 review & kopen

Last updated by Ronald on

fietsendrager velocompact thule 924

Heb je mogelijke interesse in de Thule VeloCompact 924? Dat is goed voor te stellen. Deze krachtige fietsendrager voor 2 fietsen heeft het nodige te bieden én is populair.

Wil je meer weten over deze fietsendrager van Thule? Neem deze Thule VeloCompact 924 review door en doe alle benodigde informatie op.

Aan de hand van deze review kun je de juiste keuze voor jezelf maken.

Thule VeloCompact 924 getest

Deze review hebben wij geschreven op basis van onze eigen Thule VeloCompact 924 test. Tijdens deze test werden wij al snel enthousiast. De fietsendrager is stevig, de fietsendrager biedt handige extra’s en de algehele kwaliteit is subliem.

Zodra je deze fietsendrager uit de doos haalt, begint het genieten. De fietsendrager ziet er netjes afgewerkt uit én is makkelijk te bevestigen. Dit doe je op de trekhaak van de auto, waarbij je van een snelle montage geniet.

Ook op het gebied van veiligheid scoort deze fietsendrager hoge punten. De fietsendrager beschikt over geweldige verlichting en wordt met een 13-polige stekker geleverd. Heb jij nou een 7-polige aansluiting op jouw auto? Geen probleem; je kunt hier een speciaal verloopstukje voor gebruiken.

👍 Voordelen:

  1. Sterke en stabiele fietsendrager (max. draaggewicht van 46 kilogram)
  2. Deze fietsendrager is middels het voetpedaal kantelbaar
  3. Als je de fietsendrager niet gebruikt, klap je deze moeiteloos in
  4. Je kunt de fietsen middels snelspanners erg stevig vastzetten
  5. Scherp geprijsd en tevens regelmatig in de aanbieding

👎 Nadelen:

  1. Deze fietsendrager is niet voor e-bikes geschikt

Belangrijke specificaties

Aantal fietsen2
Belastbaar tot 46 kilogram (max. 25 kg per fiets)
BevestigingspuntTrekhaak
Geschikt voor e-bikesNee
Stekkeraansluiting13-polig (7-polig mogelijk met verloopstukje)
PrijsBekijk laagste prijs

Waar kopen voor de laagste prijs? Vind de beste aanbieding

Ben je op zoek naar de beste prijs voor de Thule VeloCompact 924? Dan is het advies om de prijs bij meerdere webshops te bekijken. De prijzen lopen namelijk behoorlijk uiteen.

Vergelijk de actuele prijzen hieronder en sla direct jouw slag:


Ervaringen en reviews

thule 924 review test

Zoals we eerder in deze Thule VeloCompact 924 review al aangaven, is deze fietsendrager populair. Daarbij viel het ons ook op dat er op het internet de nodige beoordelingen over deze fietsendrager te vinden zijn.

Zijn deze beoordelingen positief? Ja, absoluut. Zo roemen veel kopers de algehele kwaliteit, het gebruiksgemak en de makkelijke montage.

Ook het feit dat de fietsendrager stevig én kantelbaar is, spreekt de nodige kopers aan.

Eigenlijk hebben wij maar één negatieve beoordeling gevonden. Deze beoordeling had echter geen betrekking op de fietsendrager zelf, maar op de manier van leveren.

Zodoende kunnen we stellen dat de ervaringen van kopers positief tot heel positief zijn.

Thule VeloCompact 924 review

Wil je meer weten over deze interessante fietsen drager? Hieronder bespreken we de belangrijkste voordelen, nadelen en eigenschappen.

Makkelijke montage

2 fietsen trekhaak thule 924

Als je de Thule VeloCompact 924 aanschaft, krijg je deze in een stevige doos geleverd. Haal de fietsendrager uit de doos en je kunt eigenlijk direct aan de slag gaan.

Voor het monteren van de fietsendrager – op de trekhaak – heb je gelukkig helemaal geen gereedschap nodig.

Maak je al langer gebruik van een andere fietsendrager? Dan is de installatie van deze fietsendrager echt een fluitje van een cent.

Mocht je hier nog geen ervaring mee hebben, kun je de handleiding raadplegen. Die spreekt eigenlijk direct voor zich.

De Thule VeloCompact 924 is kantelbaar

Heb je de fietsendrager op de trekhaak zitten? En heb je reeds de fietsen op de fietsendrager vastgemaakt? Dan ben je eigenlijk klaar om te vertrekken.

De kans bestaat echter altijd dat je iets vergeten bent. Mocht je dit nog even in de kofferbak van jouw auto willen leggen, vormt dat geen probleem.

De Thule VeloCompact 924 is namelijk kantelbaar; dit doe je gemakkelijk met het voetpedaal.

Stevig en stabiel

Tijdens onze Thule VeloCompact 924 test bleek direct dat deze fietsendrager stevig is. Dat zijn we overigens ook gewend van het A-merk Thule: dit merk gebruikt eigenlijk altijd de beste materialen voor hun fietsendragers.

Dit is ook terug te zien in het belastbare gewicht van 46 kilogram.

Indien de fietsendrager op jouw trekhaak gemonteerd is, staat de drager ook direct stevig. Als je door jouw achterruit heen kijkt, zie je de drager gelukkig niet de hele tijd heen en weer bewegen.

De Thule VeloCompact 924 is veilig in gebruik

thule 924 fietsendrager

Ga je met jouw fietsen op jouw auto op pad? Zorg er dan voor dat je altijd de veiligheid in de gaten houdt. Bij de Thule VeloCompact 924 kost dit gelukkig niet al te veel moeite.

De fietsendrager is van zichzelf al erg stevig, terwijl je de fietsen ook stevig aan de drager vast kunt maken.

Ook met de verlichting zit het goed. Thule heeft namelijk óók voor een mistachterlicht en achteruitrijlamp gezorgd. Over de veiligheid hoef je absoluut niet in te zitten.

Let goed op de aansluiting van jouw auto

Voordat je een fietsendrager aan gaat schaffen, moet je goed naar de aansluiting van jouw auto kijken. Betreft dit een 13-polige aansluiting of een 7-polige aansluiting?

De Thule 924 wordt standaard met een 13-polige stekker geleverd. Mocht je een 7-polige aansluiting hebben, kun je gelukkig wel een verloopstukje aanschaffen.

De Thule VeloCompact 924 is niet voor alle fietsen geschikt

De Thule VeloCompact 924 heeft een maximaal draaggewicht van 46 kilogram. Daarbij plaatst de fabrikant wel de volgende opmerking: het maximale draaggewicht per fiets is 25 kilogram.

Dit maximale draaggewicht per fiets zorgt ervoor dat deze fietsendrager níet voor e-bikes geschikt is. Houd daar goed rekening mee.

Eindoordeel van de Thule VeloCompact 924

Onder aan de streep is de Thule VeloCompact 924 een prima fietsendrager. De drager is stevig, is geschikt voor 2 fietsen en is makkelijk te monteren.

Tevens kun je van een geweldige kwaliteit uitgaan. Een kwaliteit die te danken is aan het merk Thule; dit merk weet simpelweg wat het is om geweldige fietsendragers te leveren.

Dankzij dit merk geniet je overigens ook nog van de gewenste veiligheid. Je gaat altijd met een veilig gevoel de weg op met de Thule VeloCompact 924 op jouw trekhaak.

Wil je de Thule VeloCompact 924 direct aanschaffen? Vergelijk de prijzen goed met elkaar. Uit onze test is immers gebleken dat de prijzen behoorlijk uiteenlopen.

Vergelijk de prijzen hieronder en sla direct jouw slag:Meer fietsendragers:

Categorieën: Reviews

Ronald

Ronald is onze ervaren fietsendrager expert. Al meer dan 20 jaar test en beoordeelt hij fietsendragers. Hij heeft daardoor alle ontwikkelingen binnen de branche meegekregen en weet als geen ander waarop je een fietsendrager moet testen.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *