Thule Outway Hanging 2: Review, Ervaringen & Beste prijs

Last updated by Desteney on

review thule outway hanging 2

Is je oog op de Thule Outway Hanging 2 gevallen? En wil je graag meer te weten komen over deze fietsendrager? Neem dan deze Thule Outway Hanging 2 review op je gemakje door.

In deze review vertellen wij je alles over deze fietsendrager!

Onze ervaringen met de Thule Outway Hanging 2

Thule outway hanging 2

Het is ons doel om zoveel mogelijk fietsendragers voor 2 fietsen te testen. Gelukkig kregen wij de beschikking over de Thule Outway Hanging 2, waardoor wij deze fietsendrager zelf uit hebben kunnen proberen.

Toen wij deze drager geleverd kregen, waren wij direct onder de indruk. Met name de kracht en flexibiliteit van deze fietsendrager spreekt ons aan.

Het feit dat je twee fietsen op een fietsendrager zonder trekhaak kunt vervoeren, is op zich al indrukwekkend te noemen. Thule heeft daar bij deze fietsendrager echter nog een extra sausje over weten te schenken.

Deze fietsendager voelt als een echte Thule fietsendrager aan. Hij voelt stevig aan, hij is van de juiste materialen vervaardigd en hij biedt een prima maximaal laadvermogen.

Dit zijn dan ook stuk voor stuk redenen waarom deze fietsendrager voor veel mensen interessant is.

👍 Voordelen:

 • Je hebt geen trekhaak nodig
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Voor 2 tot 3 fietsen geschikt
 • Voor veel fietsen geschikt
 • Hangt stevig aan de achterklep van je auto vast
 • Indrukwekkende stevigheid en kwaliteit
 • Opvouwbaar
 • Maximaal draaggewicht van 30 kilogram

👎 Nadelen:

 • Niet voor elektrische fietsen
 • Oppassen voor beschadigingen aan je auto
 • Niet voor alle auto’s geschikt

De belangrijkste specificaties van de Thule Outway Hanging 2

Aantal fietsen2
Draagvermogen30 kilogram
Afmetingen ingeklapt24 x 78 x 53 centimeter
Gewicht8,3 kilogram


Wat kost de Thule Outway Hanging 2?

kofferbak fietsendrager thule outway hanging

De adviesprijs van de Thule Outway Hanging 2 ligt rond de 440 euro. Toen wij deze review schreven, viel echter op dat veel webshops ver onder deze vraagprijs zitten.

Check daarom goed de prijzen voordat je overgaat tot de aankoop.

Wat vinden andere gebruikers van de Thule Outway Hanging 2?

De ervaringen die wij over de Thule Outway Hanging 2 tegengekomen zijn, zijn stuk voor stuk positief. Men roemt het gebruiksgemak van deze fietsendrager, evenals de stevigheid.

Thule Outway Hanging 2 review

In het restant van deze review vertellen we je graag meer over de Thule Outway Hanging 2. Dit doen we door de belangrijkste plus- en minpunten te bespreken.

Veel gebruiksgemak

functionaliteiten thule outway hanging 2

Met de Thule Outway Hanging 2 geniet je van veel gebruiksgemak. Dit is onder meer aan onderstaande punten te danken:

 • Opvouwbaar. Nadat je met veel plezier deze fietsendrager gebruikt hebt, klap je ‘m makkelijk in. Je kunt ‘m hierdoor makkelijk opbergen.
 • Verstelbaar. De fietsarmen zijn verstelbaar, waardoor deze fietsendrager voor veel soorten fietsen geschikt is. Uiteraard moet je wel rekening houden met het maximale laadvermogen van 15 kilogram per fiets.
 • Makkelijk te monteren. Als je eenmaal doorhebt hoe je de Thule Outway Hanging 2 moet monteren, is de montage een fluitje van een cent.

Sterk en veilig

We hebben opgemerkt dat de Thule Outway Hanging 2 sterk is. Dit is te danken aan de hoogwaardige materialen die gebruikt zijn. Mede door deze materialen ben je van de gewenste veiligheid verzekerd.

Licht van gewicht

Dat de Thule Outway Hanging 2 zo stevig is, blijkt niet uit het gewicht. Deze fietsendrager weegt net iets meer dan 8 kilogram.

Met dank aan dit minieme gewicht is het gebruiksgemak van deze drager al helemaal subliem.

Betaalbaar

Kies je voor de aanschaf van de Thule Outway Hanging 2 bij één van onze partners? Dan ben je van een scherpe prijs verzekerd.

We kunnen stellen dat dit een betaalbare fietsendrager is voor auto’s zonder trekhaak. De prijs-kwaliteitsverhouding is meer dan prima, als je het ons vraagt.

Niet voor alle fietsen geschikt

fietsen op thule outway hanging 2

Je moet er uiteraard wel rekening mee houden dat deze drager niet voor alle fietsen geschikt is. Wil je bijvoorbeeld 2 elektrische fietsen vervoeren? Dat is niet mogelijk.

Onze eindconclusie over de Thule Outway Hanging 2

Al met al kunnen we stellen dat de Thule Outway Hanging 2 een unieke fietsendrager is. Voor deze drager heb je geen trekhaak nodig, waardoor de drager voor veel mensen geschikt is. Wel is het zo dat je niet alle fietsen op deze drager kunt vervoeren.

In onze ogen is dit één van de beste achterklepdragers van dit moment.

Ben je dus op zoek naar een goede achterklepdrager voor je auto? Check dan of de Thule Outway Hanging 2 past en schaf deze fietsendrager direct aan!


Categorieën: Reviews

Desteney

Desteney is al van jongs af aan een fietsliefhebber. Als klein meisje bevestigde zij al de fietsen op de fietsendrager, voor vertrek op vakantie. Ze versterkt ons redactionele team met het schrijven van koopgidsen en reviews over fietsendragers.