Thule Euroway 921 Review – Alle Voor & Nadelen op een rij!

Last updated by Joni on

Thule Euroway 921 Fietsendrager

Wil je graag een goede fietsendrager voor 2 fietsen aanschaffen? En ben je tijdens je zoektocht bij de Thule Euroway 921 uitgekomen?

Dan heb je zeker een goede zoektocht achter de rug. De Thule Euroway 921 staat namelijk goed aangeschreven en lijkt een interessante fietsendrager te zijn.

Of je het beste voor deze fietsendrager kunt kiezen? Het antwoord op die vraag vind je aan de hand van deze Thule Euroway G2 921 review.

In deze review zetten we de fietsendrager uiteen, bespreken we alle pluspunten en kijken we naar de minpunten.

Thule Euroway G2 921 bekeken en beoordeeld

Thule fietsendrager Euroway 921

Om deze Thule Euroway 921 review te kunnen schrijven, hebben wij deze fietsendrager zelf uit mogen proberen.

Vanaf het moment dat wij deze fietsendrager uit de doos haalden, werden we eigenlijk al enthousiast. Dit is onder meer aan onderstaande bevindingen te danken.

Makkelijke bevestiging

Pompgesp Thule fietsendrager

Met de Thule Euroway 921 haal je een makkelijke fietsendrager in huis. Wat we hiermee bedoelen? Onder meer dat je deze fietsendrager op een makkelijke manier op de trekhaak vastzet.

Vervolgens zet je ook nog de fietsen makkelijk op de drager vast. Onder meer dankzij de pompgespen zet je alles stevig vast, waardoor je veilig op pad gaat. 

Bijkomend voordeel: bij de Thule Euroway 921 krijg je standaard sloten meegeleverd. Met deze sloten kun je de fietsen nog veiliger op de drager vastzetten. 

Licht van gewicht

Dat je de Thule Euroway 921 makkelijk kunt bevestigen, is óók aan het gewicht te danken. Deze fietsendrager weegt namelijk slechts 12,7 kilogram.

Vergeleken met andere fietsendragers is deze drager heel licht!

Inklapbaar

Thule fietsendrager 921 inklapbaar

Heb je met veel gemak je fietsen vervoerd? Dan wil je uiteraard dat de fietsendrager niet al te veel ruimte in beslag neemt.

Met de Thule Euroway 921 hoef je daar in principe niet bang voor te zijn. Deze fietsendrager is namelijk volledig inklapbaar, waardoor je ’m makkelijk en compact op kunt bergen.

Kantelbaar

Deze Thule fietsendrager is niet alleen inklapbaar, maar ook kantelbaar. Doordat je deze fietsendrager kunt kantelen, behoud je altijd toegang tot de kofferbak van je auto.

Super handig, aangezien de kans groot is dat je altijd nog iets uit je kofferbak nodig hebt. Met name als je op vakantie/reis gaat, komt deze extra functie maar al te goed van pas.

Niet voor alle fietsen geschikt

Veel van onze bevindingen zijn positief, maar dit geldt niet voor al onze bevindingen. Wij hebben namelijk opgemerkt dat deze drager niet voor alle fietsen geschikt is.

Dit heeft vooral met het maximale draagvermogen te maken: slechts 46 kilogram. Dit vinden wij een belangrijk minpunt, aangezien de meeste dragers een maximaal draaggewicht van 60 kilogram hebben. 

Dat de Thule Euroway G2 921 slechts 46 kilogram kan dragen, zorgt ervoor dat je niet altijd 2 e-bikes kunt vervoeren.

Wil je dit toch graag doen? Dan zou je wellicht de accu’s uit de elektrische fietsen moeten halen. Een mogelijke oplossing, maar zeker niet ideaal als je het ons vraagt.

Top kwaliteit

Zoals we van Thule gewend zijn, is de kwaliteit van de Euroway 921 prima te noemen. De fietsendrager voelt robuust aan, is robuust, stevig en erg fijn te gebruiken.

Met deze fietsendrager doe je wat ons betreft een goede koop. Voor nu, voor de komende maanden en voor de komende jaren.

Want, bij juist gebruik maak je oprecht lang gebruik van deze handige en fijne fietsendrager.

7-polige stekker

Stekker Thule Fietsendrager

Heb je een moderne auto c.q. trekhaak? Dan is het niet al te fijn dat deze fietsendrager standaard met een 7-polige stekker geleverd wordt.

Veel van de moderne auto’s hebben alleen een 13-polige aansluiting, waardoor je een adapter nodig zou hebben. 

Wij hadden liever gezien dat deze drager met een dubbele stekker uitgevoerd zou zijn.

Prijs en aanbieding

Eén van de belangrijkste voordelen van de Thule Euroway 921 hebben we nog niet eens benoemd: het prijskaartje. Voor deze Thule fietsendrager betaal je namelijk slechts 379 euro.

Dit vinden wij een uitermate interessant prijskaartje. Zeker als je dit prijskaartje met de prijskaartjes van andere Thule fietsendragers vergelijkt, zie je een fors verschil in prijs naar voren komen.

En wil je nog meer geld besparen? Check dan bij onze partners goed of deze fietsendrager in de aanbieding aangeboden wordt. Wij weten uit ervaring dat dit nog wel eens het geval is.

Bekijk hier de laagste prijs >>


Gebruikerservaringen

De Thule Euroway 921 is een geliefde fietsendrager. Veel gebruikers lopen weg met de handige functies, het minieme gewicht en het interessante prijskaartje.

Wel viel het ons op dat niet alle beoordelingen even positief zijn. Zo zijn meerdere mensen gevallen over het maximale draagvermogen van deze fietsendrager.

Dat deze fietsendrager niet in staat is om 2 zware e-bikes te vervoeren, is een nadeel dat in meerdere reviews naar voren is gekomen.

Waar andere personen dan weer positief over spreken, zijn de uitbreidingsmogelijkheden. Met tal van Thule accessoires maak je deze fietsendrager nóg meer naar je wens. Een aanrader!

Voor wie is de Thule Euroway 921 geschikt?

Thule fietsendrager twee fietsen

De Thule Euroway 921 is geschikt voor mensen die twee fietsen willen vervoeren. En voor mensen die dit graag willen doen op een stevige, lichte en makkelijk te gebruiken fietsendrager.

Daarnaast is deze fietsendrager geschikt voor mensen die liever niet al te veel geld uit willen geven. In vergelijking met andere fietsendragers is deze variant erg voordelig te noemen.

Wil je twee e-bikes vervoeren? Dan is deze fietsendrager niet ideaal voor je. Het zou op zich mogelijk moeten zijn om 2 e-bikes te vervoeren, maar dan moet je wel de accu’s uit de elektrische fietsen halen. Niet ideaal.

Eindoordeel over de Thule Euroway G2 921

De Thule Euroway G2 921 is een geweldige, betaalbare en handige fietsendrager van het merk Thule.

Deze fietsendrager is van de gekende Thule kwaliteit, maar heeft niet een kenmerkende Thule prijskaartje. De prijs-kwaliteitsverhouding is dan ook dik in orde, wat ons betreft.

Ook over de handige extra’s van deze fietsendrager zijn we te spreken. De verstelbare pompgespen, inklapfunctie en kantelfunctie zijn hier enkele prima voorbeelden van.

Daarbovenop komt nog eens dat deze drager slechts 12,7 kilogram weegt. Met dank aan dit gewicht maak je op een slimme, handige en feilloze manier gebruik van deze Thule fietsendrager.

Al met al zijn wij erg enthousiast!

Check hieronder de beste prijs door op de knop te klikken:Meer van Thule:


Categorieën: Reviews