Thule Easyfold XT 934 – Review & Prijsvergelijking

Last updated by Ronald on

thule_easyfold_xt_3_934

De alleskunner voor drie fietsen. Dat is eigenlijk dé manier waarop de Thule Easyfold XT 934 omschreven kan worden.

Deze omschrijving laat direct twee dingen blijken; deze flessendrager is voor drie fietsen geschikt én deze fietsendrager is veelzijdig inzetbaar.

Wat de overige voordelen én nadelen zijn, ga je lezen in deze Thule Easyfold XT 934 review.

Let op: de Thule Easyfold XT 934 staat ook wel te boek als de Thule Easyfold XT 3. Voor het overzicht houden wij het in deze review echter op ‘Thule Easyfold XT 934’.

Onze ervaringen met de Thule Easyfold XT 934

Recentelijk hebben wij het genoegen gehad om deze fietsendrager uit te mogen proberen. Toen wij deze fietsendrager uit de doos haalden, werden wij al direct enthousiast.

De fietsendrager voelt namelijk stevig aan, maar is ook nog eens makkelijk te monteren. Je zet de fietsendrager makkelijk in elkaar, maar je zet ‘m ook makkelijk stevig vast op de trekhaak.

Vervolgens plaats je de fietsen makkelijk op de drager. Dit is onder meer te danken aan de brede goten. Dankzij deze goten is deze fietsendrager ook geschikt voor fietsen met bredere banden.

Nadat je de stekker ingeplugd hebt, is deze fietsendrager ook erg veilig. Dit is onder meer te danken aan de veilige verlichting. Ook is het ideaal dat deze fietsendrager over een diefstalbeveiliging beschikt.

Zoals je wellicht al opgemerkt hebt, zijn wij enthousiast over de Thule 934 fietsendrager. De belangrijkste voor- en nadelen hebben wij alvast voor je opgesomd.

👍 Voordelen:

 • Voor allerlei soorten fietsen geschikt, waaronder e-bikes
 • Deze fietsendrager is inklapbaar
 • Deze fietsendrager is kantelbaar
 • De fietsendrager is veilig en gebruiksvriendelijk
 • Prima algehele prijs-kwaliteitsverhouding
 • De Thule Easyfold XT 934 is makkelijk te monteren

👎 Nadelen:

 • Je krijgt bij aanschaf geen oprijgoot meegeleverd
 • Niet geschikt voor auto’s met een 7 polige-stekker


Specificaties van de Thule Easyfold XT 934

gekantelde_thule_934

Ben je op zoek naar een geschikte fietsendrager voor 3 fietsen? Dan is de kans groot dat je bij de Thule Easyfold XT 3 934 uit gaat komen.

Deze variant kan op veel lovende woorden rekenen én beschikt over prima specificaties. De belangrijkste specificaties vind je in onderstaand rijtje:

 • Aantal fietsen: 3
 • Geschikt voor framematen: 22 tot 80 centimeter
 • Stekker: 13-polige stekker
 • Gewicht: 23,1 kilogram
 • Maximaal laadvermogen: 60 kilogram
 • Afmetingen uitgeklapt: 123 bij 83 bij 86 centimeter
 • Afmetingen ingeklapt: 31 bij 83 bij 86 centimeter

Wat kost de Thule Easyfold XT 934?

Spreekt de informatie uit deze Thule Easyfold XT 934 review jou vooralsnog aan? En ben je op zoek naar een geschikte fietsendrager voor 4 fietsen?

Dan is dit wellicht de beste fietsendrager voor je. Wij zijn in ieder geval van mening dat deze fietsendrager niet al te prijzig is.

Bij sommige aanbieders betaal je een bedrag van 720 euro. Let wel op: dit is een aanbieding. Indien je de Thule Easyfold XT 934 zonder aanbieding koopt, kun je uit gaan van een bedrag van ongeveer 800 euro.

Dit is in onze ogen een marktconform bedrag. Zéker omdat deze drager voor 3 fietsen geschikt is. En omdat Thule gewoonweg kwaliteit weet te leveren.

Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers?

In de afgelopen jaren is gebleken dat de Thule Easyfold XT 934 vrij populair is. Dit blijkt onder meer uit de hoeveelheid beoordelingen die je online kunt vinden.

Niet geheel toevallig zijn de meeste van deze beoordelingen zeer positief. Nee, de ervaringen van andere gebruikers sluiten grotendeels op onze ervaringen aan.

Zo geven veel mensen aan dat het opbergen echt ideaal gaat. Doordat de fietsendrager ingeklapt kan worden, neemt ‘ie nagenoeg geen ruimte in.

Ook de snelle bevestiging, de stevigheid en de veiligheid spreekt veel gebruikers aan. Tevens roemen veel gebruikers het feit dat deze fietsendrager voor 3 fietsen geschikt is. Waaronder ook zwaardere e-bikes!

Thule Easyfold XT 934 review

Wil je nóg meer weten over de Thule Easyfold XT 934? Hieronder bespreken wij de belangrijkste voor- en nadelen een stuk uitgebreider.

Inklapbaar én kantelbaar

thule_easyfold_934

Heb je met veel plezier gebruik van de Thule Easyfold XT 934 gemaakt? En wil je deze vervolgens in jouw schuur opbergen? Dan is het goed om te weten dat je ‘m volledig in kunt vouwen.

Daardoor gaat de breedte van deze drager opeens van 123 centimeter naar slechts 31 centimeter.

Ook is het ideaal dat deze fietsendrager van Thule kantelbaar is. Zit de drager op de trekhaak en wil je nog even iets uit de kofferbak van jouw auto pakken?

Dankzij het voetpedaal kun je de fietsendrager kantelen, waardoor je alsnog toegang tot de kofferbak van jouw auto hebt.

Makkelijk en veilig te monteren

De manier van monteren van deze fietsendrager vinden wij subliem. Dit gaat gemakkelijk, zonder dat je hier extra hulpmiddelen of gereedschappen voor nodig hebt.

Als de fietsendrager eenmaal op de trekhaak vast zit, geniet je van de gewenste veiligheid. De verlichting is echt subliem, evenals de diefstalbeveiliging.

Voor veel fietsen geschikt

thule_easyfold_934_-_3_fietsen

Wat voor soort fiets wil jij op de Thule Easyfold XT 934 vervoeren? Dit maakt in principe niks uit. Deze fietsendrager is namelijk óók voor elektrische fietsen geschikt.

Met dank aan het totale laadvermogen van 60 kilogram neem je moeiteloos 3 fietsen mee. En dit allemaal op een stevige en stabiele manier.

Geen oprijgoot geleverd

Heb je niet al te veel spierkracht? Dan moet je goed rekening houden met het feit dat je geen oprijgoot meegeleverd krijgt. Je moet hierdoor de fietsen optillen.

Gelukkig is het alsnog mogelijk om deze oprijgoot los bij te bestellen.

Geen 7-polige stekker

De Thule Easyfold XT 934 wordt standaard met een 13-polige stekker geleverd. Heeft jouw auto een 7-polige aansluiting?

Dan kun je gelukkig een verloopstukje kopen; hierdoor is deze fietsendrager alsnog voor alle auto’s geschikt!

Onze eindconclusie over de Thule Easyfold XT 934

Al met al zijn wij erg te spreken over de Thule Easyfold XT 934. Deze fietsendrager is van een geweldige kwaliteit, biedt veel handige extra’s en is voor maar liefst 3 fietsen geschikt.

In onze ogen is dit echt één van de beste fietsendragers voor 3 fietsen. Maak een goede vergelijking tussen onze partners en schaf deze fietsendrager ook nog eens relatief voordelig aan!

Meer fietsendragers:


Categorieën: Reviews

Ronald

Ronald is onze ervaren fietsendrager expert. Al meer dan 20 jaar test en beoordeelt hij fietsendragers. Hij heeft daardoor alle ontwikkelingen binnen de branche meegekregen en weet als geen ander waarop je een fietsendrager moet testen.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *