Thule Easyfold XT 932 – Review & Prijsvergelijking

Last updated by Ronald on

easyfold_932_review

Gaat jouw voorkeur uit naar een betaalbare, goede fietsendrager voor 2 fietsen? Dan doemt direct één geschikte variant op; de Thule Easyfold XT 932.

Om meerdere redenen is deze fietsendrager vrij populair geworden. Maar, waarom dan precies? Dat ga je lezen in deze Thule Easyfold 932 review.

In deze review laten wij je uitgebreid kennis maken met deze hoogwaardige én betaalbare fietsendrager.

Onze ervaringen met de Thule Easyfold XT 932

Voordat wij deze review konden schrijven, moesten wij uiteraard deze fietsendrager zelf uitproberen. Dit hebben wij met bijzonder veel genoegen en plezier gedaan.

Toen wij de fietsendrager uitpakten, voelde de drager eigenlijk direct robuust aan. Daarnaast zag de fietsendrager er ook netjes afgewerkt uit.

Dit goede begin kreeg al snel een vervolg. Toen wij deze fietsendrager op de trekhaak wilden zetten, merkten wij op dat dit bijzonder eenvoudig ging.

We hadden hier geen (extra) gereedschap voor nodig. De fietsendrager stond desondanks binnen de kortste keren als een huis op de trekhaak.

Nadien hebben wij uiteraard de fietsen op de fietsendrager gezet. Ook dit ging weer uitermate aangenaam, snel en probleemloos.

Eigenlijk kunnen wij stellen dat de Thule Easyfold XT 932 ons heeft doen verrassen. Vanaf het allereerste moment totdat aan het moment dat we deze review gingen schrijven.

Het is dan ook geen verrassing dat wij écht enthousiast over Thule Easyfold 932 zijn.

👍 Voordelen:

  • Deze fietsendrager is voor twee fietsen geschikt, waaronder e-bikes
  • De fietsendrager is kantelbaar en kun je gemakkelijk inklappen na gebruik
  • De Easyfold 932 bijzonder interessant geprijsd
  • Het laadvermogen van deze fietsendrager is dik in orde; 60 kilogram
  • De fietsendrager is veilig en is stevig
  • De fietsendrager monteer je makkelijk op de trekhaak van jouw auto

👎 Nadelen:

  • Bij aanschaf krijg je alleen een 7-polige stekker meegeleverd
  • Het vastklemmen van de nummerplaat gaat niet altijd even makkelijk

Specificaties van de Thule Easyfold 932

thule_932_easyfold_fietsendrager

Twijfel je tussen de Thule Easyfold 923 en andere fietsendragers? Gaat jouw voorkeur specifiek uit naar een voordelige fietsendrager voor 2 fietsen?

En wil je de geschikte fietsendragers goed met elkaar vergelijken? Let dan heel goed op de specificaties van de fietsendragers. De belangrijkste specs van de Thule Easyfold 932 vind je hieronder:

Aantal fietsen2
Geschikt voor framematen 22-80 cm
Afstand tussen fietsen 22 cm
Stekker 7-polig
Gewicht 16,9 kg
Maximaal laadvermogen 60 kg
Afmetingen uitgeklapt 123 x 61 x 68

Wat kost de Thule Easyfold 932?

De Thule Easyfold 932 is een relatief voordelige fietsendrager. Voor deze robuuste, veilige en hoogwaardige drager betaal je een bedrag van slechts 489 euro.

Dit vinden wij een uiterst interessant prijskaartje, zéker met het oog op vergelijkbare fietsendragers.

Spreekt de Thule Easyfold XT 933 jou bijvoorbeeld ook wel aan? Dan merk je al snel op dat je voor die variant echt veel meer geld moet betalen.

Overigens kan het raadzaam zijn om een aanbieding in de gaten te houden. Onze partners stunten regelmatig met een aanbieding, waardoor je nóg minder geld voor de Thule Easyfold 932 hoeft te betalen.


Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers?

In de afgelopen jaren hebben veel mensen gekozen voor de Thule Easyfold 932. Dit is onder meer te zien aan de hoeveelheid beoordelingen bij onze partner Bol.com.

Bij deze webshop hebben bijna 70 gebruikers een beoordeling achtergelaten. Van deze beoordelingen is de gemiddelde score een 4,6 of een schaal van 1 tot 5. Dat is dus een bijzonder hoge score!

Wat bij de ervaringen van andere gebruikers opvalt? Onder meer dat het gebruiksgemak bij veel mensen in de smaak valt.

Ook de verlichting, de stevigheid en het prijskaartje kunnen op veel lovende woorden rekenen. Al met al zijn de ervaringen van andere gebruikers érg positief.

Thule Easyfold 932 review

Om deze Thule Easyfold 932 review nóg meer waarde mee te geven, bespreken wij hieronder de belangrijkste voor- en nadelen. Neem deze op je gemakje door en laat je verrassen!

Voor veel soorten fietsen geschikt

thule_easyfold_932

In onze ogen is het ideaal dat de Thule Easyfold 932 voor veel fietsen geschikt is. Dit is onder meer te danken aan het laadvermogen van maar liefst 60 kilogram.

Dit vinden wij een bijzonder hoog laadvermogen, aangezien je slechts 2 fietsen op de fietsendrager kwijt kunt. Dat betekent dat je fietsen van maximaal 30 kilogram per stuk op de fietsendrager neer kunt zetten. Ook jouw e-bike dus!

Tevens is het ideaal dat de goten vrij groot zijn. Hierdoor kun je zelfs fietsen met een framemaat tot 80 centimeter op deze fietsendrager bevestigen.

Zeer veilig, stevig en robuust

Tijdens onze test bleek al snel dat de Thule Easyfold 932 echt heel stevig is. Toen wij deze fietsendrager op onze auto hadden gemonteerd, viel ook de veiligheid direct op.

Deze fietsendrager beschikt echt over alle mogelijke verlichtingen. Juist dáárdoor val je met deze fietsendrager altijd en overal op.

Kantelbaar en inklapbaar

easyfold_932_inklapbaar

Als je de fietsendrager op jouw trekhaak gemonteerd hebt, behoud je toegang tot de achterklep van jouw auto. Dankzij het voetpedaal kun je de fietsendrager namelijk laten kantelen.

Nadat je dat gedaan hebt, heb je volledige toegang tot de kofferbak. Erg praktisch.

Het feit dat je deze fietsendrager in kunt klappen, is ook ideaal. Dankzij de inklapfunctie neemt deze fietsendrager nagenoeg geen ruimte in beslag.

Handig voor als je ‘m in bijvoorbeeld jouw garage op wilt bergen. De Thule Easyfold 932 staat of hangt daarbij eigenlijk nooit in de weg.

Geen 13-polige stekker

Bij aanschaf van de Thule Easyfold 932 krijg je uitsluitend een 7-polige stekker meegeleverd.

Heeft jouw auto echter een 13-polige stekker? Dan kun je dit gelukkig oplossen door een speciaal verloopstukje te kopen.

Nummerplaathouder is niet ideaal

Als je de Thule Easyfold 932 jouw trekhaak gemonteerd hebt, moet je hier de nummerplaat van jouw auto op bevestigen.

De ervaring leert dat dit niet al te makkelijk gaat. De klemmetjes waarmee je dit kunt doen, zijn eigenlijk niet stevig genoeg.

Onze eindconclusie over de Thule Easyfold 932

Kunnen wij de Thule Easyfold 932 aanraden? Ja, dat kunnen wij zeker. In onze ogen is dit één van de beste betaalbare fietsendragers voor twee fietsen.

Inclusief een bijzonder hoog draagvermogen, de gewenste veiligheid en veel handige extra’s.

Check de prijzen bij onze partners en schaf de Thule Easyfold XT 932 aan; daar ga je geen spijt van krijgen!Meer fietsendragers:


Categorieën: Reviews

Ronald

Ronald is onze ervaren fietsendrager expert. Al meer dan 20 jaar test en beoordeelt hij fietsendragers. Hij heeft daardoor alle ontwikkelingen binnen de branche meegekregen en weet als geen ander waarop je een fietsendrager moet testen.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *