Pro-User Diamant 1 kopen – Review & aanbiedingen

Last updated by Franziska on

pro_user_diamant_1

Wil je graag een fietsendrager voor 1 fiets aanschaffen? Geef je hier het liefste zo min mogelijk geld aan uit?

Maar, wil je wel van een bepaalde kwaliteit verzekerd zijn? Dan is de Pro-User Diamant 1 mogelijk op je lijf geschreven.

Deze fietsendrager is voor 1 fiets geschikt, is betaalbaar en staat goed aangeschreven. Of wij de aanschaf van deze fietsendrager aan kunnen raden, ga je lezen in deze Pro-User Diamant 1 review!

Onze ervaringen met de Pro-User Diamant 1

De informatie uit deze review is volledig op onze eigen fietsendrager test gebaseerd.

Enige tijd geleden hebben wij namelijk de beschikking over deze Pro-User fietsendrager gekregen. We hebben de drager zelf uitgeprobeerd en daardoor een duidelijk beeld gekregen.

Al met al zijn onze ervaringen erg positief. De Pro-User Diamant 1 voelt robuust aan, is stevig, is veilig en is makkelijk te monteren.

Met een makkelijke beweging staat deze fietsendrager op je trekhaak vast. Vervolgens zet je makkelijk de fiets op de drager vast.

Welke fiets je op deze fietsendrager wilt vervoeren, maakt niet uit. Het draagvermogen van 30 kilogram is namelijk subliem te noemen.

Met dank aan dit draagvermogen kun je zelfs een e-bike vervoeren. Vrij uniek voor een fietsendrager in deze prijsklasse.

👍 Voordelen:

  • Geschikt voor alle soorten fietsen
  • Prima prijs-kwaliteitsverhouding
  • Draagvermogen van 30 kilogram
  • Makkelijk te monteren dankzij de snelkoppeling
  • De Pro-User Diamant 1 weegt slechts 9,5 kilogram
  • Met zowel een 7-polige als een 13-polige stekker geleverd

👎 Nadelen:

  • Niet kantelbaar
  • De Pro-User Diamant 1 is niet volledig inklapbaar

Specificaties van de Pro-User Diamant 1

Aantal fietsen1
Draagvermogen30 kilogram
Afmetingen120 x 67 x 35 centimeter
Afmetingen ingeklapt120 x 15 x 54 centimeter
Stekker7- en 13-polige
Gewicht9,5 kilogram

Wat kost de Pro-User Diamant 1?

Eerder in deze review gaven wij al aan dat de prijs-kwaliteitsverhouding dik in orde is. Dit komt door de prima kwaliteit, maar komt uiteraard ook door het prijskaartje.

Voor deze fietsendrager betaal je slechts 199 euro.

Is dit het vaste prijskaartje? Nee, dat is het prijskaartje dat op dit moment door onze partner Bol.com gehanteerd wordt.

Check hieronder de beste deal:


Wat zijn de ervaringen van andere gebruikers?

De ervaringen van andere gebruikers zijn erg positief.

Bij Bol.com zijn bijvoorbeeld 285 reviews achtergelaten, waarvan de gemiddelde score een 4,7 is. Uitgaande van de schaal van 1 tot 5 is dat echt een ongekend hoge score.

In de beoordelingen vallen enkele dingen op. Zo zijn er veel gebruikers die het gemak van deze fietsendrager benoemen.

Ook benoemen veel gebruikers de prijs-kwaliteitsverhouding, het minieme gewicht en het draagvermogen. Onder aan de streep kunnen we concluderen dat de meeste gebruikers erg blij met hun aankoop zijn.

Pro-User Diamant 1 review

pro_user_diamant_1_fiets

Kunnen ook wij de aanschaf van de Pro-User Diamant 1 aanraden? Ja, absoluut. Toen wij deze fietsendrager uit mochten proberen, stuitten wij al snel op de nodige pluspunten.

Over deze pluspunten, maar ook over de minpunten, informeren wij je hieronder graag iets uitgebreider.

Voor alle fietsen geschikt

In onze ogen is het draagvermogen van 30 kilogram echt subliem. Doorat dit draagvermogen zo hoog ligt, kun je zelfs een e-bike op deze fietsendrager vervoeren.

Ook alle andere fietsen kun je probleemloos op deze fietsendrager vervoeren.

Makkelijk te monteren

Vind je het lastig om een fietsendrager goed te monteren? Of heb je dit mogelijk nog nooit eerder gedaan?

In beide situaties is de Pro-User Diamant 1 ideaal voor je. Deze fietsendrager beschikt namelijk over een gepatenteerde snelkoppeling, waardoor je deze fietsendrager héél makkelijk monteert.

Miniem gewicht

Het feit dat deze fietsendrager slechts 9,5 kilogram weegt, spreekt ons ook erg aan. Met dank aan dit minieme gewicht til je de fietsendrager makkelijk.

Dit gewicht komt uiteraard ook tijdens het monteren/demonteren van de fietsendrager goed van pas.

Voor elke trekhaak geschikt

De Pro-User Diamant 1 is voor elke trekhaak en auto geschikt.

Dit komt met name door de dubbele stekker; deze fietsendrager beschikt over zowel een 7-polige als een 13-polige stekker. Erg handig.

Niet volledig opvouwbaar

Wil je graag een fietsendrager compact op kunnen vouwen? Dan is de Pro-User Diamant 1 niet de beste fietsendrager voor je.

Bij deze drager is het namelijk alleen mogelijk om de beugel in te schuiven. Gevolg hiervan is dat de fietsendrager alsnog zijn breedte van 120 centimeter behoudt.

Geen kantelfunctie

Als de Pro-User Diamant 1 op de trekhaak vast zit, heb je geen toegang meer tot de kofferbak. De kantelfunctie ontbreekt, waardoor je iets minder flexibel bent. Houd hier goed rekening mee.

Onze eindconclusie over de Pro-User Diamant 1

pro_user_diamant_1_fietsendrager

De Pro-User Diamant 1 heeft in onze test hoge punten gescoord. Dit is te danken aan het gebruiksgemak, aan het gewicht, aan het draagvermogen en aan de prijs-kwaliteitsverhouding.

Wil je deze prima fietsendrager voor 1 fiets aanschaffen?

Check de prijs hieronder, maak een goede vergelijking en hak de knoop door. Deze fietsendrager gaat je echt veel plezier opleveren!


Meer fietsendragers:


Categorieën: Reviews

Franziska

Franziska werkt bij een fietsenwinkel en is gepassioneerd over alles wat met fietsen te maken heeft. Haar specialiteit ligt echter bij fietsendragers, die zij graag uitgebreid onderwerpt aan een kritische test. Aan de hand van haar testresultaten schrijft zij scherpe reviews en voorziet ze haar lezers met alle liefde van koopadvies.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *