Coolblue fietsendragers: wat is het aanbod?

Last updated by Franziska on

coolblue_fietsendrager

Wil je een nieuwe fietsendrager kopen? Dan is één van de beste tips om de fietsendrager bij een specialist te kopen. ANWB en Bol.com worden als dergelijke specialisten gezien.

Geldt dit ook voor Coolblue? Nou, dat zit net een beetje anders.

In het verleden was Coolblue zeker een specialist, maar op dit moment biedt deze webshop géén fietsendragers meer aan.

Het aanbod van Coolblue

Jarenlang heeft Coolblue een divers aanbod van fietsendragers aangeboden. Deze fietsendragers waren van de beste merken en werden tegen marktconforme tarieven aangeboden.

Toch heeft Coolblue besloten om af te stappen van het aanbieden van fietsendragers.

Waarom? Dit heeft wellicht te maken met de focus van Coolblue.

Als je naar het huidige aanbod van Coolblue kijkt, zie je vooral elektronische producten naar voren komen. Denk hierbij aan computers, tablets, huishoudelijke apparaten en verzorgingsproducten.

Type je in de webshop het woordje ‘fiets’ in? Dan krijg je direct enkele suggesties: fietstrainers, fietshouders, fietshorloges en fitness fietsen.

Zoals je kunt zien, gaat het hierbij om elektronische apparaten. Spijtig genoeg is het dus momenteel niet meer mogelijk om een fietsendrager bij Coolblue te bestellen.

Gaat Coolblue wel weer fietsendragers aanbieden?

Op korte termijn verwachten wij niks van Coolblue op het gebied van fietsendragers.

Op de lange termijn verwachten wij hier echter wel meer van. Wij verwachten dat Coolblue op termijn wel weer fietsendragers aan gaat bieden.

Dit heeft puur met de concurrentie te maken. Op dit moment is Bol.com behoorlijk succesvol met de verkoop van fietsendragers, terwijl ook Amazon in ons land steeds actiever wordt.

Om de voorsprong op hen te behouden, zou Coolblue mogelijk nieuwe markten aan moeten gaan boren. Eén van de markten waar wij dan direct aan denken, is de markt van fietsendragers.

Mocht Coolblue wel weer fietsendragers aan gaan bieden, verwachten wij hier een hoop van. Wij verwachten dat Coolblue namelijk dragers van de beste merken aan gaat bieden. Deze merken leveren kwaliteit, zoals Coolblue ook al jarenlang doet.

Maar, zover is het echter nog niet. Wij verwachten dit zelf, maar mogelijk heeft Coolblue zelf hele andere plannen.

Wij raden je hierom aan om de website van Coolblue goed in de gaten te houden!

Waar kun je nu het beste een fietsendrager kopen?

fietsendrager_kopen

Ben je op korte termijn op zoek naar een nieuwe fietsendrager? Dan raden wij je aan om direct een kijkje bij Bol.com te nemen.

Dit is op dit moment qua aantallen de grootste aanbieder van fietsendragers. Bol.com biedt onwijs veel fietsendragers aan die ook nog eens van de beste merken zijn.

Een andere interessante webshop is ANWB, hier is de kans ook groot dat je de gewenste fietsendrager vindt.

Dat neemt niet weg dat je ook bij de andere aanbieders naar hartenlust de perfecte fietsendrager uit kunt kiezen.
Ook interessant:


Categorieën: Fietsendrager

Franziska

Franziska werkt bij een fietsenwinkel en is gepassioneerd over alles wat met fietsen te maken heeft. Haar specialiteit ligt echter bij fietsendragers, die zij graag uitgebreid onderwerpt aan een kritische test. Aan de hand van haar testresultaten schrijft zij scherpe reviews en voorziet ze haar lezers met alle liefde van koopadvies.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *