Fietsendrager Black Friday: geniet van flinke korting (2024)

Last updated by Desteney on

Fietsendrager met flinke korting

Black Friday is hét moment om een nieuwe fietsendrager te kopen. Tijdens deze dag kun je ontzettend veel geld besparen. De kortingen kunnen hoog oplopen. Zonde dus om niet toe te slaan!

Maar waar vind je de beste deals? Hieronder vergelijk je ze direct. Wacht dus niet langer en vind de beste fietsendrager Black Friday deal!

Black Friday & Cyber Monday

Niet alleen Black Friday is interessant, maar ook Cyber Monday. Dit is de maandag die na Black Friday volgt; tijdens deze dag stunten ook nog veel aanbieders met flinke kortingen.

Het is aan te raden om ook de periode vóór Black Friday in de gaten te houden.

Veel winkels/aanbieders starten al op de maandag of dinsdag voor Black Friday met flinke aanbiedingen.

Gedurende deze hele week kun je fietsendragers tegen bodemprijzen aanschaffen bij deze aanbieders:


Hoeveel korting krijg je met Black Friday?

black friday kortingen

Hoeveel korting je precies met Black Friday krijgt, hangt van meerdere factoren af. In de afgelopen jaren hebben wij in ieder geval kortingen gezien die oplopen tot wel 30%.

De exacte hoeveelheid korting is grotendeels afhankelijk van de aanbieder.

Heeft een aanbieder bijvoorbeeld nog oudere modellen van Thule is zijn magazijn liggen? Dan is de kans groot dat deze tijdens Black Friday erg voordelig aangeboden worden.

Door van zo’n aanbieding te profiteren, geniet je dus van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Fietsendrager tijdens Black Friday kopen: waar moet je op letten?

black friday fietsendrager korting

Pakweg 10 jaar geleden had in ons land nog niemand van Black Friday gehoord. Dat is nú echter een compleet ander verhaal.

Deze dag is ook in ons land min of meer tot een feestdag uitgegroeid. Een feestdag waarop je tal van producten tegen forse kortingen aan kunt schaffen.

Door een fietsendrager tijdens Black Friday te kopen, bespaar je simpelweg veel geld.

De kortingen lopen hoog op en je hebt de keuze uit tal van aanbiedingen.

Hierbij is het wel zaak om goed op onderstaande punten te letten:

  • Is de fietsendrager wel volledig naar je wens? Tijdens Black Friday hebben sommige mensen de neiging om alles maar te kopen dat ze tegenkomen. Puur vanwege de kortingen. Het is echter van belang dat je heel goed nagaat of de fietsendrager volledig op je wensen aansluit. Als dat het geval is, kun je met een gerust hart de (goedkope) fietsendrager bestellen.
  • Is de aanbieder betrouwbaar? Tijdens Black Friday kom je mogelijk aanbiedingen van minder bekende webshops of winkels tegen. Ga goed na of deze webshop/winkel wel voor 100% te vertrouwen is. Onze voorkeur gaat in ieder geval uit naar het kopen van een fietsendrager bij een specialist of grote webshop.
  • Is de prijs wel echt interessant? Sommige aanbieders nemen een loopje met Black Friday. Zij verhogen voorafgaand aan deze feestdag de basisprijs, waarna ze bijvoorbeeld 10% korting geven. Onder aan de streep krijg je hierdoor bijvoorbeeld slechts 1% korting, omdat in eerste instantie de basisprijs al verhoogd was. Ga daarom heel goed na in hoeverre de fietsendrager aanbieding écht interessant is.

Waar vind je de beste fietsendrager Black Friday aanbiedingen?

Fietsendrager korting aanbieder specialist

Wij raden je aan om een fietsendrager altijd bij een specialist te kopen. Dit is zéker het geval bij Black Friday; specialisten komen veelal met interessante kortingen op de proppen. Ook van topmerken zoals Thule.

Bovendien ben je bij een specialist van een uitgebreid aanbod en prima service verzekerd.

Check daarom zeker onderstaande aanbieders.

Deze aanbieders komen wat ons betreft jaarlijks met de beste fietsendrager Black Friday aanbiedingen:
FAQ

Waarom een fietsendrager met Black Friday kopen?

Simpelweg omdat je op deze dag de beste deals van het jaar vindt. Ten eerste is het winterperiode, waardoor veel fietsendragers al afgeprijsd zijn. Daar kom nu dus ook nog eens de Black Friday korting bovenop.

Bij welke winkel kan ik met Black Friday fietsendragers kopen?

Bij de 4 winkels hierboven vind je de beste deals. Klik op de blauwe knoppen om direct de beste kortingsacties te bekijken.


Categorieën: Fietsendrager

Desteney

Desteney is al van jongs af aan een fietsliefhebber. Als klein meisje bevestigde zij al de fietsen op de fietsendrager, voor vertrek op vakantie. Ze versterkt ons redactionele team met het schrijven van koopgidsen en reviews over fietsendragers.