Mannesmann fietsendrager – De voor & nadelen op een rijtje!

Last updated by Joni on

Mannesmann fietsendragers Review

De Mannesmann fietsendrager valt door het interessante prijskaartje direct op. Voor slechts een paar honderd euro ben je al de trotse eigenaar van deze fietsendrager.

Maar, is de Mannesmann fietsendrager daadwerkelijk de aanschaf waard? Je leest het in deze eerlijke Mannesmann fietsendrager review.

Mannesmann fietsendrager bekeken en beoordeeld

Mannesmann fietsendragers

Om deze korte Mannesmann fietsendrager review te kunnen schrijven, hebben wij deze fietsendrager bekeken en beoordeeld.

Hierbij kwamen wij al snel op de volgende punten/bevindingen uit:

  • Geschikt voor alle soorten fietsen. Eén van de sterkste punten van deze fietsendrager is de veelzijdigheid en kracht. Deze drager is voor alle fietsen geschikt, inclusief elektrische fietsen. Met alle dank aan het maximale draagvermogen van 60 kilogram.
  • Kantelbaar. Wat ons ook aanspreekt, is dat je deze fietsendrager kunt kantelen. Je behoudt hiermee toegang tot de kofferbak, ook al staan de fietsen al op deze fietsendrager.
  • Stevig. De Mannesmann fietsendrager is volgens ons een prima en stevige fietsendrager. Dit is te danken aan de gebruikte materialen, maar ook aan enkele handige extra’s. Zo beschikt deze fietsendrager over verstelbare wielsteunen; dankzij deze wielsteunen zet je elke fiets stevig vast op deze fietsendrager.
  • Relatief licht van gewicht. Veel fietsendragers die voor e-bikes geschikt zijn, zijn erg zwaar. Bij deze fietsendrager van Mannesmann valt dat gelukkig mee; de drager weegt slechts 16 kilogram.
  • Erg betaalbaar. Eén van de belangrijkste voordelen is zonder twijfel het prijskaartje. Wat je precies voor deze fietsendrager moet betalen? Dat lees je verderop in deze Mannesmann fietsendrager review.

Hebben we ook nog minpunten opgemerkt? Nou, het is jammer dat je deze fietsendrager bij weinig aanbieders kunt bestellen.

Dat betekent dat je lastig een vergelijking kunt maken. En dat je ook niet altijd van een interessante aanbieding kunt profiteren.

Wat kost de Mannesmann fietsendrager?

Voor de Mannesmann fietsendrager kun je uitgaan van een adviesprijs van 299,95 euro.

Tijdens het schrijven van deze drager viel ons op dat de fietsendrager ook voor 229,99 euro aangeboden wordt. Als je van die prijs kunt profiteren, doe je al helemaal een goede aankoop.

Let wel goed op: bij andere aanbieders is deze fietsendrager een heel stuk duurder. Zo hebben wij zelfs een prijskaartje van 600 euro voorbij zien komen. Kijk dus heel goed/kritisch naar het prijskaartje en de aanbieder zelf. 

Ons eindoordeel over de Mannesmann fietsendrager

Mannesmann fietsendragers kopen

De Mannesmann fietsendrager is wat ons betreft een prima drager. De drager is stevig, voor alle fietsen geschikt, kantelbaar, inklapbaar en erg betaalbaar.

Wel zijn wij van mening dat deze fietsendrager niet aan een Thule fietsendrager kan tippen. Dat is echter ook logisch; voor een variant van Thule betaal je sowieso een meervoud.

Wil je daarom graag van de voordelige Mannesmann fietsendrager profiteren? Doe wel goed onderzoek of deze drager op je wensen aansluit. En of de aanbieder wel betrouwbaar is.

Ben je op zoek naar een alternatief? Klik dan op de knop hieronder:


Meer fietsendrager merken:


Categorieën: Merken